Craiova: Salubritatea face o nouă campanie de colectare a deșeurilor electro(teh)nice

Craiova: Salubritatea face o nouă campanie de colectare a deșeurilor electro(teh)nice

765
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) va avea loc vineri și sâmbătă (28 și 29 noiembrie 2014) la nivelul Craiovei, prin intermediul firmei de salubritate a orașului.

Programul de desfășurare va fi următorul:

*** Între orele 800-1000, deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti; iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii, anunţând în prealabil dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L., la numărul de telefon 0251/422 733.

Dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L va prelua apelurile vârstnicilor, ale persoanelor cu probleme de sănătate şi ale celor care deţin deşeuri voluminoase sau în cantităţi mari în vederea colectării acestora de la domiciliu;

*** Colectarea DEEE de la agenţii economici se va realiza în baza unei solicitări (cu specificarea tipului şi cantităţii deşeurilor deţinute precum şi a persoanei de contact), adresată operatorului S.C. Salubritate Craiova S.R.L.;

După ora 1000 va avea loc colectarea şi transportul deşeurilor către centrele de colectare.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-07-2012
    Mesaje
    41

    Corect.noi le dam „MOCA” si ei le valorifica

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-08-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    23

    pai te obliga cineva sa le dai? dai daca ai ceva stricat, sau vechi sau oricare alt motiv.. si cum cei de la blocuri nu au asa mare spatiu de depozitare,le pot da.. eu am un televizor cu tub stricat unde costa reparatia mai mult unul nou.. deci ce rost are sa il mai tin.. tot de asta fac si ei campania, pana la urma nu te obliga nimeni sa dai,dar daca ai ceva si vrei sa scapi de el,ei te pot ajuta..

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    6798

    Ce bine , am ratat colectarea precedenta.

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.