Craiova: Țânțarii, combătuți a cincea oară

Craiova: Țânțarii, combătuți a cincea oară

4.670
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 22.08-31.08.2016, a cincea campanie de dezinsecție, prin pulverizare terestră, pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

 

Lucrătorii societății vor acționa în noaptea de 22 august, începând cu ora 12.00, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, și dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente.

 

În noaptea de 23 august este programată dezinsecția în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi.

 

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor demara intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 24 august, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

 

Conform reprezentanților SC Salubritate, produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare, graficul complet al intervenției putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro.

 



15 COMENTARII

  1. #1

    Dar,NU,cu produse tip Hexi,nu-i asa?

  2. #2

    La mine pe strada e plin, poate ca stau pe Porumbului … In zona 0 si nu e nici asfaltat dar sunt sobolani si tantari la greu…

  3. #3

    Bravo!Un efort mic,din partea primariei,dar o satisfactie mare pentru populatia Craiovei.

  4. #4
  5. #5
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4579

    In 1 Mai nu e suficient

  7. #7
  8. #8

    Bine zis ca se arunca cu țânțari!

  9. #9

    eu stiu mai bine , este a opta oara , matematica…

  10. #10

    Comparativ cu anii trecuti in Brazdă, Rovine e bine

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    18

    Au folosit apa chioara in cele doua dezinsectii pe calea aerului. Cum bine spunea cineva, ceva gen Hexi Pharma, dar aia zic ca isi facea treaba si diluat, la noi se pare ca nu, deci in concluzie a fost apa goala. Nu stiu aia cu masinile alea de dau cu fum si uruie noaptea de deranjaza din somn toata populatia, nu stiu ce fum folosesc aia, sau ce rteaba are fumul cu omorarea insectelor, sau poate doar le calmeaza precum pe albine apicultorii Mi pe scurt, tantari cu nemiluita, bani cheltuiti ampulea, si alora cu avioanele o caruta de bani pe gaz si pe asa zisa operatiune de dezinsectie. A mai impuscat si larguta niste bani mai pe romaneste.

  12. #12

    Sunt in extaz craiovenii ..nici nu stii ce satisfactie au craiovenii.

  13. #13

    Mai toaca niste bani a cincea oara cu solutii de apa de ploaie.

  14. #14
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2272

    Au furat banii. E plin de țânțari, haite de câini și șobolani.

  15. #15

    Sunt plecat de mult din tara si cred ca toate stirile sunt doar de fatada.Am crezut ca au inceput sa faca ceva si pentru populatie,dar dupa cum comentati,sunt la fel.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.