Cultură și tradiții, la ”Global Village”, în Electroputere Parc Mall

Cultură și tradiții, la ”Global Village”, în Electroputere Parc Mall

757
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

AIESEC Craiova vă invită mâine, 12 februarie, la evenimentul ”Global Village” care va avea loc în centrul comercial Electroputere Parc Mall, începând cu ora 13:00. La eveniment vor fi prezenți zece studenți străini, veniți din țări precum: China, Ucraina, Indonezia, Turcia, Brazilia și Peru.

 

Pe lângă preparatele culinare, obiectele și costumele tradiționale, vizitatorii pot conversa cu fiecare dintre studenții internaționali pentru că membrii AIESEC Craiova vor fi prezenți pentru a facilita comunicarea. Voluntarii internaționali sunt persoane deschise și comunicative, dornice să răspundă tuturor întrebărilor legate de cultura și obiceiurile țărilor lor.

 

Global Village este un eveniment de tradiție în oraș, organizat de AIESEC Craiova, care aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi pentru a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii. Acești studenți internaționali sunt în Craiova datorită unor proiecte de voluntariat organizate de AIESEC Craiova: Discover, Grow și Become.

 

Pe lângă oportunitatea de a cunoaște culturi diferite, studenții din Craiova vor avea și șansa de a afla cum pot pleca fie într-un stagiu de voluntariat, fie într-un stagiu profesional plătit, prin programele  Global Citizen, Global Entrepreneurs și Global Talent, la standurile din cadrul Global Village.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.