De Valentine’s Day, in Centrul Comercial Auchan Craiovita: IUBESTI, DARUIESTI si PRIMESTI!

De Valentine’s Day, in Centrul Comercial Auchan Craiovita: IUBESTI, DARUIESTI si PRIMESTI!

1.172
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

In luna dedicata iubirii, Centrul Comercial AUCHAN Craiovita isi premiaza clientii cu cele mai frumoase surprize. Craiovenii sunt invitati sa imbine pasiunea pentru cumparaturi cu dragostea pentru persoana iubita si pot câstiga zeci de premii.

In perioada 10-14 februarie 2015, din magazinele Centrului Comercial AUCHAN Craiovita poți cumpăra nenumărate cadouri pentru el, pentru ea sau … pentru voi! De la îmbrăcăminte și accesorii, până la produse electronice și electrocasnice, toate se pot transforma intr-un cadou pentru persoana iubita.

De Valentine’s Day, intre orele 15.00-19.00, indragostitii sunt asteptati in Centrul Comercial Auchan Craiovita sa primeasca Ecusonul Dragostei si sa se numere printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc.

Un weekend la Sinaia, cu program spa inclus, o noapte la un hotel de lux din Craiova cu cina romantica, torturi si sampanii sau o cina romantica sunt doar cateva din premiile ce vor fi oferite pe 14 februarie 2015, in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita.

Ia-ti perechea si sarbatoreste Ziua Indragostitilor, in Centrul Comercial AUCHAN Craiovita! Iubesti, Daruiesti si Primesti!



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    383

    Auchan vă cheamă ca să le umpleți camioanele cu bani, de ziua ”iubirii” pentru ban.
    Auchan vă oferă cu generozitate produsele sale de calitatea a șaptea, la prețuri de neuitat.
    Bahtalo!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    9

    Sambata pe 14 ne amintim de cei morti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.