Deco Util School la Centrul Multifunctional din Craiova

Deco Util School la Centrul Multifunctional din Craiova

698
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Timp de zece zile, 22 august – 31 august 2014, Centrul Multifunctional din Craiova este gazda Targului estival de amenajari interioare si papetarie Deco Util School. Puteti vizita targul zilnic de la ora 10:00 – 19:00.

In aceeasi perioada, vizitatorii pot urmari si desfasurarea Taberei internationale de Sculptura – „Drumuri Brancusiene”

La etajul 1 al centrului multifunctional se desfasoara in perioada 25 august – 1 septembrie 2014 expozitia nationala de papusi „Puppetes Occupy Street” eveniment organizat de teatrul pentru copii si tineret „Colibri” Craiova.


Va asteptam cu drag!



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1690

    O sa vizitam

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-10-2006
    Mesaje
    13

    Am avut nefericita idee sa vizitez astazi acest targ. Jenant! Pierdere de timp. Inca odata m-am convins ca in Craiova nu se mai poate face nimic. Inafara de actiunea celor de la Colibri, in rest nu mai este nimic. De asemenea continui sa cred ca aceasta cladire a fost construita efectiv fara nici un rost.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.