Demonstrație de dans latino și tango argentinian, azi, în Piața Mihai Viteazul

Demonstrație de dans latino și tango argentinian, azi, în Piața Mihai Viteazul

4.222
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În avansul spectacolului marca Luna Tango din 16 iunie, ora 19:00, la Filarmonica Oltenia din Craiova, artiștii oferă astăzi, 15 iunie 2016, o demonstrație stradală de dans latino și tango argentinian, plină de emoție, de autentic și spontan. Poza3_spectacol Luna Tango Concert

 

Ritmuri latine, dans contemporan și eleganța pasională a tangoului, la a doua reprezentație Luna Tango la Craiova. Un succes al colaborării dintre artişti români talentaţi şi Mariano Castro, muzician argentinian recunoscut pe mapamond pentru feeling-ul Tango Nuevo al interpetării sale, Luna Tango Concert oferă o poveste despre descoperirea de sine. O poveste peste timp, despre diferite atitudini faţă de dans, despre „vârstele” tangoului, despre ieri și azi, despre fiecare dintre noi.

 

Un proiect al Asociației pentru Cultura și Tango, recent extinsă în Craiova, spectacolul reunește nume cunoscute în comunitatea de dans din România: Lucian Stan , Raluca AldeaAnca Maria IonescuTraian IonescuMaria PopaLaurentiu LungianuSzasz Levente și spectaculosul Cvartet Passione!

 

Înainte de a fi fost cucerit de saloanele aristocrate ale Europei, tango-ul era un dans al suburbiilor din Buneos Aires, dansat oriunde se puteau întâlni oameni care să-și pună în muzică și dans dorul și pasiunea. Craiovenii sunt aşteptaţi să guste tango-ul, la ceas de seară (19:30 – 22:30) în Piaţa Mihai Viteazul.

 

Bilete sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii Oltenia și online: http://www.bilete.ro/luna-tango-concert-16-iun-2016



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.