Dezbateri locale privind regionalizarea, la Craiova şi Timişoara, cu ministrul Liviu Dragnea

Dezbateri locale privind regionalizarea, la Craiova şi Timişoara, cu ministrul Liviu Dragnea

495
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) organizează, în această săptămână, două dezbateri publice privind procesul de regionalizare – descentralizare. Evenimentele vor avea loc joi, 6 iunie a.c., de la ora 16:00, la Craiova, la Casa de Cultură a Studenţilor, şi vineri, 7 iunie a.c., de la ora 10:00, la Timişoara, în Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va prezida ambele dezbateri, împreună cu oficialii locali. Vor participa membri ai grupului de lucru academic din Consiliul Consultativ pentru Regionalizare (CONREG), reprezentanţi ai administraţiei publice locale din regiunea de dezvoltare Sud-Vest, respectiv Vest, ai societăţii civile, specialişti şi jurnalişti, alături de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

La finalul fiecărei dezbateri va avea loc câte o conferinţă de presă.

Evenimentele fac parte din seria de dezbateri în plan local organizate de MDRAP pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare. Prima astfel de dezbatere a avut loc la Iaşi în luna mai.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    512

    Craiova va fi capitala regiunii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.