DM la Craiova, pensionarii s-au călcat în picioare căutând carne la preț...

DM la Craiova, pensionarii s-au călcat în picioare căutând carne la preț redus

251
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

CRAIOVA. Deschis astăzi la Craiova, magazinul DM (drogeriemarkt) a fost luat cu asalt de sute de craioveni care căutau diferite produse la preț redus. La coadă s-au așezat liniștiți și pensionarii, mulți dintre ei căutând produse alimentare la preț redus.
Orice magazin care se deschide în România, implicit și în Craiova, atrage la inaugurare sute de clienți în căutarea produselor cu reducere. Este și cazul DM, magazin care și-a deschis joi, 19 iulie, în Bănie. Au fost mulți pensionari care sperau să găsească la raft produse alimentare, deși DM este un magazin destinat exclusiv produselor de înfrumusețare.
“Eu crezui că e magazin alimentar, dar de unde, aci găsi numai farduri, rujuri, șampoane”, a spus dezamăgit un pensionar.
În prima zi, DM a avut reduceri la mai multe produse de resort.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    A~~
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-07-2012
    Mesaje
    23

    Fara mancare! Ce nenorocire!
    Cand am zis ca e axat pe cosmetice, cineva mi-a replicat agresiv ca ”nu! nu e adevarat ! are si mancare!!” I-am spus ca pliantul arata numai cosmetice si m-am si informat despre DG.
    Ca sa vezi cat de departe a ajuns nebunia la romani…
    Mi-a replicat cu un ton de ”taci, ca esti prost si nu stii nimic” ,ca ” nu e adevarat, e cu mancare, ca CELELALTE, ca a vazut el PLIANTUL PUBLICITAR CU MANCARE PE EL” si s-a uitat la mine ca la un nebun (de fapt, i-am evitat privirea ciudata).
    Am zis ”da, atunci, daca ai vazut deja…”. Oricum, ma doare-n… de toate magazinele astea in care poporul imbecilizat a ajuns sa-si petreaca viata.
    Daca le-ar face si niste cimitire in ele si niste bordeluri in care sa lucreze pasionatii de cumparaturi non-stop. Bogatii lumii ar veni, i-ar plati pentru niscaiva perversiuni ciudate tare,prestate pentru vreun olandez,neamt sau britanic (bolnavi), iar poporul ar avea bani de cumparat margarina, tricouri si parizer; dupa care ar dormi acolo, in niste cutii special amenajate.
    Iar la finalul vietii…la cimitirul din subsolul ”marketului”.

    ”ARE SI MANCARE, CA CELELALTE! AM VAZUT EU IN REVISTA!”…

    Cui ii pasa…Drum bun, catre balamuc!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.