Dolj: Piața Brestei din Craiova, singurul spațiu autorizat pentru vânzarea și tăierea...

Dolj: Piața Brestei din Craiova, singurul spațiu autorizat pentru vânzarea și tăierea mieilor

2.784
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Singurul spaţiu autorizat din judeţul Dolj în care se va putea face atât comercializarea, cât şi sacrificarea mieilor de Paşte va fi cel amenajat de SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL în Piaţa Brestei din Craiova, au anunțat, astăzi, reprezentanții societății.

 

Direcţia Sanitar Veterinară Dolj a aprobat amenajarea, pe perioadă determinată, a unui punct de vânzare şi sacrificare a mieilor în Piaţa Brestei din Craiova. Activitatea va începe luni, 25 aprilie, şi va dura până sâmbătă, 30 aprilie 2016, inclusiv, funcţionând pe aceleaşi principii ca şi un abator.

 

Sacrificarea se va face doar de măcelari autorizaţi, cu analizele medicale la zi, iar carcasele de miel sunt verificate de un medic veterinar, care le aplică marca de sănătate înainte de a fi înmânate cumpărătorilor. În acest punct de comercializare şi sacrificare pot fi vânduţi şi tăiaţi numai miei crotaliaţi, ce trebuie să fie însoţiţi de toate documentele sanitar-veterinare impuse de legislaţia în vigoare.

 



9 COMENTARII

  1. #1

    Sa tai oi intre blocuri? Wtf?!?! Iti dai seama ce pute acolo. Cica stai la bloc in capitala culturala europeana.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4117

    Aiurea,nu o sa vanda nimeni miei in celelalte piete…

  3. #3

    sa le stea in gat …nu scrie nici unde ca trebuie sa tai vaci , porci , miei , iezi , oi si capre….parca a inebunit lumea nu mai mananca decat la sarbatoare….sunetem o rasa pe cale de disparitie daca oamoram tot…intrebarea este daca cineva ne extermina pe noi ce facem……sa vezi gratare , bautura , omoruri , nebunie in cluburi si dupa machia la biserica …..asa ceva mai rar

  4. #4

    Anul trecut am vazut in cartierul 1mai cand au taiat porcul si l-au parlit in gradina unui bloc,sub geamurile locatarilor.Aici orice se poate intampla cand la conducere este o femeie dusa cu capul si care consuma alcool in loc de apa.

  5. #5
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1687

    Cred că ar fi frumos ca cineva să vândă niște certificate de tăiere a mieilor pentru mieii tăiați în abatoare și transformați în salam, pateu și drob vândut în magazine.

    Cred că este aiurea obiceiul acesta de a tăia miei, mai bine cumperi un produs finit decât să vezi sub ochii tăi mieii tăiați.

    --Optim
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5473

    Nu mi se pare aiurea deloc. Asta e traditia romaneasca sa tai mielul de paste.. si porcul de craciun. Vad ca se incearca exterminarea traditiilor romanesti pe motiv ca sunt barbare/depasite/ imorale.. Lasa-ti traditiile in pace ca o sa ajungem un mix de cretini fara traditii si fara istorie.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3430

    O PROSTIE AR FI TREBUIT IN PIATA MARE AMENAJAT UN SPATIU.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5475
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    O PROSTIE AR FI TREBUIT IN PIATA MARE AMENAJAT UN SPATIU.

    IN piata mare nu mai e loc de terase cu bere, mici si vin

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  9. #9
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    220

    Astia interzic tot ce tine de traditie! Ne baga pe gat supermarket,mall-uri si alte porcarii! Nici mararul din piete nu este de la „mamaie”! Este de la nenea din Bulgaria! De vina suntem noi ca facem figuri cand vine taranu sa vanda mere dar arata urat pentru ca sunt „eco”! Noua ne plac alea mari,lucioase! Mancam branza din soia ca cea de la cioban nu este facuta in conditii UE! Bleah! As vrea sa traiesc sa vad viitorul nepotilor nostrii! Adica inca vreo 20ani!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.