FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA … FRUMUSETE SI ELEGANTA...

FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA … FRUMUSETE SI ELEGANTA …

1.447
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA organizat de Royal Models Agency si Electroputere Parc este un eveniment de prestigiu ce reuneste cele mai mari nume din lumea designerilor romani dar si a designerilor internationali.
Catwalk-ul evenimentului pe care vor defila cele mai frumoase modele din tara se doreste a fi unul impresionant prin faptul ca va fi cel mai lung podium realizat pana acum in Romania.
FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA este un eveniment ce are in componenta sa doua sectiuni: BEAUTY CONTEST si FASHION SHOWS
Concursul de frumusete aduce pe podium 14 concurente atent selectate in urma unei caravane nationale dar si concurente alese in urma votului exprimat on-line pe site-ul www.royalmodels.ro la sectiunea FESTIVALUL DE MODA. Ultima concurenta care va intra in lupta pentru ravnitul titlu va fi aleasa in data de 10 MAI 2015 din mediul on-line. Daca ai intre 13 si 25 de ani, minim 1,70 m inaltime, un aspect fizic placut si vrei sa ajungi in finala MISS ROYAL MODELS ROMANIA atunci inscrie-te cat mai repede si arata lumii cat esti de frumosa. Toate cele 14 concurente vor intra in data de 13 MAI 2015 intr-un BEAUTY CAMP de pregatire ce se va desfasura la Craiova. Pe perioada acestui BEAUTY CAMP cele 14 frumuseti vor avea un program bine definit din care nu vor lipsi sedintele foto, repetitiile, probele de haine, schimbarile de look dar si multe surprize placate pregatite de organizatori.
A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in premiera colectiile de sezon. Designerii care isi vor prezenta cele mai noi colectii in cadrul evenimentului de anul acesta sunt: CATALIN BOTEZATU, SUSANA BETTENCOURT (PORTUGALIA), CLARA ROTESCU, LORENA TRICA, NOELA STYLE, BLD by EXCLUSIVE, URBAN KIDS.
Pe data 16 MAI 2015 incepand cu orele 18:30 capitala modei se muta la Craiova in cadrul unui eveniment unic in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta.
.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.