Firma Con-A din Sibiu caută 72 de muncitori în construcții, la Craiova

Firma Con-A din Sibiu caută 72 de muncitori în construcții, la Craiova

15.166
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj organizează, la solicitarea angajatorului SC Con A SRL Sibiu, o bursă a locurilor de muncă  pentru meserii din domeniul construcțiilor. Acțiunea se va desfășura la sediul Agenției  Județene  pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, în data de 13.06.2016, ora 12.00.

 

Sunt oferite 72 locuri de muncă în municipiul Craiova pentru următoarele meserii:

– inginer constructor – 2 locuri;

– sudor electric – 10 locuri;

– dulgher – 10 locuri;

– fierar – betonist – 10 locuri;

– zidar – 10 locuri;

– lăcătuș  mecanic – 10 locuri;

– operator CNC – 10 locuri;

– hidroizolator – 10 locuri.

 

”Agenția  Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj este deschisă solicitărilor venite din partea agenților economici, organizând, la cererea acestora, burse ale locurilor de muncă specializate pentru anumite meserii sau domenii de activitate, în scopul creșterii gradului de ocupare a forței de muncă”, precizează reprezentanții AJOFM Dolj.

 



2 COMENTARII

  1. #1

    O sa gasească oameni daca le oferă si specializare la locul de munca….ei nu ştiu săracii ca la noi sunt toţi avocati si manageri de profesie

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-05-2008
    Mesaje
    33

    Daca platesc mai bine decat celelalte firme vor gasi Sunt destui dispusi care vor sa plece de la firmele care platesc mai putin la ei. Daca doresc salariu minim si copii de 18 ani ca sa nu plateasca impozite poate cauta in Africa. Cei mai buni sunt in Spania,Gerrmania,Italia samd.Parca ii zice piata muncii, ma mir de ce nu incearca prin firmele de intermediere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.