Ford a schimbat directorii: român la vânzări, spaniol la motoare

Ford a schimbat directorii: român la vânzări, spaniol la motoare

1.888
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Jaime Ortiz-Canavate, în prezent manager de producţie, operaţiuni autovehicule la fabrica Ford din Valencia (Spania) este numit manager al fabricii de motoare din Craiova, înlocuindu-l pe John Oldham. După doi ani de conducere a Uzinei de Motoare din Craiova şi cu o experienţă de peste 35 de ani în cadrul Ford Marea Britanie şi Ford Europa, John Oldham este astfel avansat în funcţia de Manager Asistent- Operaţiuni Vehicule Craiova. 

 

Pe de altă parte, Cristian Prichea, care lucrează de aproximativ cinci ani în cadrul Ford, a fost numit manager de vânzări al Ford România, înlocuindu-l pe Rafal Krajewski, care a condus vânzările de pe plan local ale Ford în ultimii doi ani. Rafal a fost parte a echipei din România a Ford din 2010, iar pentru mai bine de 3 ani a lucrat ca manager al Diviziei de Servicii Clienţi- Ford România.

 

Cristian Prichea s-a alăturat echipei Ford tot în 2010 în calitate de manager de produs, iar doi ani mai târziu a fost numit marketing manager, departament pe care l-a condus până în august anul acesta.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    228

    Credeti ca o sa fie mai bine, eu nu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.