Grevă generală în spitalele din Dolj, cu excepția Sp. Nr. 1 Craiova

Grevă generală în spitalele din Dolj, cu excepția Sp. Nr. 1 Craiova

5.828
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Personalul medical din spitalele doljene, exceptând Spitalului Județean de Urgențã din Craiova, este, de azi de dimineață, în grevă generală. Sunt asigurate, însă, urgențele și 30% din activitate, potrivit președintelui Sanitas Dolj, Ileana Ionescu.

 

Spitalele cu angajați care sunt membri Sanitas sunt în grevă generală, cu excepția Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova, unde există numai o grupa sindicală Sanitas de 300 de persoane care este în grevă. ”Restul, fiind membri unui alt sindicat, nu sunt în grevă”, a precizat Ileana Ionescu. Potrivit sursei citate, pe perioada protestului general se asigură 30% din activitate și urgențele.

 

Greva generală vine ca urmare a protestelor din ultima perioadă. Reprezentanții Sanitas așteaptă ca revendicările lor să fie aprobate azi, 31 octombrie, de comisiile de muncă și buget-finanțe din Parlament, iar, mâine, 1 noiembrie, să fie votate în plen. În caz contrar, Sanitas va continua greva generală. ”Așteptăm mâine să vedem ce se va întâmpla în Parlament. Până când nu vom vedea revendicările noastre soluționate negru pe alb vom desfășura programul de grevă. După ce proiectul nostru va fi aprobat în plen, vom încheia și noi greva. În cazul în care proiectul nu va fi aprobat, greva generală va continua și vom vedea ce măsuri luăm în continuare, pentru că nu mai putem merge mai departe în acest fel„, a mai spus Ileana Ionescu, lider sindical Sanitas Dolj.



16 COMENTARII

  1. #1

    O mentiune importanta: medicii nu sunt in greva, doar personalul auxiliar si asistentele medicale.

  2. #2

    medicii au si alte „surse” de venit,nu traiesc doar din salariu.

  3. #3

    La cata spaga se ia la municipal nu isi permite nimeni sa piarda o zi de munca..

  4. #4

    E uite, exact gandirea asta ii afecteaza pe cei care isi fac meseria cinstit…….asa putem zice de toate meseriile ca sunt numai cu spaga in gand, dar niciodata nu e bine sa generalizezi……ai postat un comentariu f urat si f jignitor

  5. #5

    De la mii de km e foarte usor sa blamezi si sa arunci cu rahat in toata lumea, crede-ma

  6. #6
  7. #7
  8. #8

    Bunica sotiei mele a fost operata saptamana trecuta la nr3.. stiu ce vb..

  9. #9

    Cei care sunt in sistem si sunt cinstiti stiu fb despre ceea ce vb eu aici.. in loc sa fie asa „usor afectabili” ar putea sa faca ceva in privinta asta daca tot sunt asa sensibili emotional..

  10. #10

    Pai asta e, ca ei fac, dar fiind putini, progresele sunt aproape inexistente

  11. #11

    Langa ei trebuie sa stea populatia…..sistemul medical este corupt, aveti dreptate, dar ganditi-va ca sunt si oameni care pentru mizeria aia d3 salariu se dedica trup si suflet meseriei

  12. #12
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    384

    La nr 1 sunt cei mai nenorociti si betivi medici in special aia batrani ca sa se uite la tine costa 50 de lei pana nu scoti banii spune ca are treaba ca asteapta pe hol cand iai scos si ii dai zice intra sa vedem ce va doare … cacmas pe ei criminali in halate nu medici ia banii degeaba sa se scoata plata CASS sa dispara aceste jeguri si daca ai nevoie te duci la privat unde primesti servicii mult mai de calitate nu asa te duci nu te duci platesti . Vor bani vor marire ai drq nesimtiti .

  13. #13
  14. #14

    dupa cita onoare au ca au grija de oameni,unii fac treaba asta gratuit,nu stiu ce rost are greva asta

  15. #15

    Este cumva o greva spontana la fel ca aia de la Posta Romana ?Inainte de alegeri sunt numai greve asa zis spontane,dar bine organizate.Asistentele medicale sunt nemultumite de banii primiti de la cei bolnavi?Ar trebui sa bage capul in nisip de rusine si sa nu mai indrazneasca sa ceara bani.

  16. #16

    De ce iti place sa vorbesti urat,nu?Asa dai exemplu?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.