Ion Prioteasa, a fost prezent, joi, la Urzicuța

Ion Prioteasa, a fost prezent, joi, la Urzicuța

608
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, joi, la lansarea pentru un nou mandat de primar al lui Florea Grigorescu, candidat din partea USL la Primăria Urzicuța, eveniment la care au participat câteva sute de persoane.

Ion Prioteasa, candidat din partea USL la președinția Consiliului Județean Dolj, le-a cerut localnicilor prezenți la manifestare să-l voteze pentru un nou mandat pe actualul primar al comunei Urzicuța, Florea Grigorescu, întrucât a dovedit că este un om gospodar, care a reușit să-și ducă la bun sfârșit angajamentele asumate în urmă cu patru ani.

„Vin la Urzicuța nu în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, ci mai degrabă în calitate de prieten al primarului Florea Grigorescu. Vin aici la un om absolut special și plec de aici încărcat mereu de energie pozitivă. Primarul Grigorescu este exemplul clar al omului care sfințește locul. Poate că între dumneavoastră se găsesc oameni care nu îl mai vor pe Florea Grigorescu la primărie, poate că sunt deja obișnuiți cu el și se întreabă când pleacă din primărie ca să vină altcineva.

Dar vă spun un singur lucru, duceți-vă și plimbați-vă și în alte comune din Dolj și o să constatați câte lucruri s-au făcut în localitatea dumneavoastră. De aceea vă spun cu toată dragostea să-i oferiți toată încrederea dumneavoastră în el și să-l votați pentru un nou mandat”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

La rândul său, candidatul USL la Primăria Urzicuța, Florea Grigorescu, a afirmat: „Ce ar putea să vă mai spună un om care prin votul dumneavoastră este primar de 20 ani. Un primar în funcție nu trebuie să-și facă campanie electorală, pentru că faptele vorbesc pentru ei. Sunt bucuros că alături de dumneavoastră am făcut lucruri care păreau incredibile în urmă cu câțiva ani.

Împreună am renovat școlile, dispensarele, am făcut drumurile. Dacă nu aș fi simțit că această comunitate are nevoie de mine, că nu aș fi făcut lucruri de care să fiu mândru, nu aș mai fi candidat pentru un nou mandat.

Vreau să lucrez împreună cu domnul Ion Prioteasa, președintele care ne-a ajutat foarte mult în acești ani de opoziție. Îmi doresc să dezvolt localitatea și vă cer votul pe 10 iunie. Să fiți alături de mine, de echipa pe care o propun pentru consiliul local, de domnul Ion Prioteasa și de echipa dumnealui pentru consiliul județean”.

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a afirmat că șansele localității Urzicuța de a se dezvolta au crescut, odată cu schimbarea guvernării, întrucât, pe mandatul Guvernului PDL, proiectele comunității au fost blocate la București.

„Venim azi în fața dumneavoastră cu doi oameni speciali, doi oameni care vă cer votul și care vor lua între 71 și 83 la sută. Asta este marea miză: scorul cu care vor câștiga alegerile. Florea Grigorescu, poate unul dintre cei mai buni pe care îi are PSD-ul nu numai în Dolj, ci în întreaga Oltenie. Este un om deosebit și un prieten apropiat. La două-trei procente în față domnul președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, care este și președinte al organizației județene a PSD Dolj.

Sunt doi oameni care au schimbat fața localității Urzicuța și a județului Dolj. Deja se știe foarte bine ce au făcut cei doi, mai ales într-o perioadă dificilă în care guvernarea PDL a blocat orice fel de proiect de dezvoltare a comunităților conduse de primari PSD.

Avem o șansă ca satul doljean să renască, odată cu instalarea guvernului condus de Victor Ponta, deputat de Gorj, deputat de Oltenia. Așa că peste câteva zile mă aștept să ieșiți la vot și să îi mai dați un mandat de primar lui Florea Grigorescu și un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dolj lui Ion Prioteasa”, a declarat deputatul PSD Valeriu Zgonea.

La evenimentul lansării candidatului USL la Primăria Urzicuța, Florea Grigorescu, au participat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat, Ion Prioteasa, deputatul PSD Valeriu Zgonea și consilierul municipal Florentin Tudor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.