IPJ Dolj scoate la concurs 26 de posturi vacante de agenți

IPJ Dolj scoate la concurs 26 de posturi vacante de agenți

15.183
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj scoate la concurs 26 posturi vacante de agenți existente în statele de organizare ale inspectoratului, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

 

Toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale sau polițiilor comunale, după caz, din județul Dolj. De asemenea, se organizeaza concurs si pentru un post de ofiter si un post de agent prin reincadrare ca politist.

 

Totodată, Sectia Regionala de Politie Transporturi Craiova organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de agent de politie prin incadrare directa, cu recrutare din sursa externă. De asemenea organizeaza concurs si pentru ocuparea unui post de ofiter de politie prin reincadrare.

 

Cei care doresc să se înscrie pe cele 26 posturi de agent de poliție scoase la concurs de I.P.J. Dolj trebuie să știe că:

 

Există doar limită minima de vârstă – 18 ani;Înălțimea minima a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați; Nu este nevoie de cazier judiciar; Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale; Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare; Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns. Reamintim că, perioada de înscriere pe posturile scoase la concurs de Poliția Română este 3 –7 octombrie a.c..

 

Cei care doresc să se înscrie sunt asteptați, începând de luni 03 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, din Craiova, Strada Vulturi, Nr. 9. Pentru mai multe informații și documentele necesare înscrieii vă rugăm să verificați pagina poliției doljene :

https://dj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.