ISJ Dolj: Atelier județean de promovare și diseminare a proiectelor europene

ISJ Dolj: Atelier județean de promovare și diseminare a proiectelor europene

1.463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Școala Gimnazială „Ion Țuculescu” din Craiova a fost vineri, 22 ianuarie 2016, gazda Atelierului județean de promovare și diseminare a proiectelor europene, activitate organizată de  Inspectoratul Școlar Dolj la care au participat 43 de unități școlare din Craiova și județul Dolj.

 

Evenimentul a fost coordonat de Inspector Specialitate prof. Ani Drăghici, prof. Laura Duțescu, prof. Marilena Andreescu, prof. Maria Coita, reprezentantele ISJ Dolj, iar din partea școlii gazdă de prof. Fănel Vătavu (directorul unității), prof. Raluca Dobre, prof. Sabina Manda și prof. Adelina Popescu.

 

Cu acest prilej au fost prezentate: exemple de bună practică în implementarea proiectelor europene; rezultate înregistrate în cadrul proiectelor; etapele care trebuie parcurse de echipele implicate în derularea programelor Erasmus+, pentru finalizarea cu succes a proiectelor; avantajele implicării personalului didactic și a elevilor în activități cu caracter european.

 

Proiectele prezentate în cadrul Atelierului Județean de promovare și diseminare a proiectelor europene au beneficiat de un buget cu valoarea de 107.784 euro. Aceste acțiuni fac parte din planul Inspectoratului Școlar Dolj de stimulare și creștere a numărului de proiecte europene al nivelul județului Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.