Județul Dolj, implicat în acțiunea „Let`s Do It, Danube”

Județul Dolj, implicat în acțiunea „Let`s Do It, Danube”

1.392
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe 27 iunie, de Ziua Dunării, echipa Let`s Do It, Romania! organizează o amplă actiune de curățenie în toate județele dunărene.  Toți cei care doresc să participe ca voluntari sunt invitați să se înscrie printr-un email la județul din care fac parte. Formatul email pentru fiecare județ este: judet@letsdoitromania.ro (exemplu: constanta@letsdoitromania.ro)

Odata cu înscrierea pe email, voluntarii vor afla zonele de curățenie din fiecare județ, acțiunea fiind organizată strict în zone identificate de echipele de proiect și de autoritatile publice locale. Fiecare echipa județeană va răspunde solicitărilor de înscriere menționând zone cu deșeuri identificate și programul zilei de curățenie. Detalii ale proiectului vor fi comunicate și prin intermediul site-lui www.letsdoitromania.ro/ldid. Primăriile din județele dunărene sunt invitate, de asemenea, să se înscrie și să contribuie la curățarea localităților pe care le administrează.

Județele implicate în acest an la ziua de curățenie sunt Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța. In aceeași zi cu acțiunea din România, va fi organizată o zi de curătenie și în Bulgaria.

“Let’s Do It, Danube!” este organizat de echipa Let`s Do It, Romania!“ în perioada martie-iunie în toate județele dunărene, fiind realizat în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și susținut de Kaufland România. “Let’s Do It, Danube!” cuprinde o campanie de educare în școlile dunărene, o caravană de film documentar “Dunărea, Amazonul Europei” și o competiție pentru elevi numită „Exploratorii Dunarii”, organizate cu scopul de a educa și responsabiliza cetățenii României în ceea ce privește curățenia apelor și în special a Dunării, cea mai importantă apă curgătoare din țară.  In 2014, peste 4400 de voluntari au curățat malurile Dunării în 12 județene, cu ocazia Zilei Internaționale a Dunării.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1550

    VAD CA FOARTE MULTE PERSOANE COMENTEAZA CAND ESTE VB DE VOLUNTARIAT SI MAI ALES PT A FACE CURATENIE…DE…NU SE ASCULTA MANELE SI NU SE ARUNCA PET URI DE BERE…E FACE CURATENIE!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.