JYSK deschide, joi, primul magazin în Craiova

JYSK deschide, joi, primul magazin în Craiova

20.300
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)
Unii dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, din Europa, danezii de la JYSK deschid un magazin în Craiova. Cu o suprafață totală de peste 1100 mp, magazinul va fi inaugurat pe 11 august, în incinta Electroputere Parc, începând cu ora 08.00.   

Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

 

Magazinul JYSK Craiova era de mult timp în planurile noastre de expansiune. Ne bucurăm că am ajuns în sfârșit aici și că le putem oferi locuitorilor din Craiova produse scandinave pentru casă și grădină și prin intermediului unui magazin fizic, pe lângă cel online. Ne-am pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteptăm pe clienți cu o mulțime de oferte și cu o selecție  de produse de calitate pentru casele lor”, a declarat Raluca Gherghe, managerul magazinului.

Foto: jysk.ro



8 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Nu va mai bucurati atat,ca nu sunt asa de ieftine produsele.Sa fiti bucurosi cand vor deschide magazine producatorii Romani de mobila si textile.Ce aveti romanesc in Craiova ? Biscuiti turcesti, blocuri chinezesti ,,,,,,,,

  3. #3

    Putem sa facem si noi asa ceva… dar ne trebuie organizare… si cel mai greu de realizat… piata de vanzare… iar astia au stiut foarte bine sa si acapareze aceasta piata prin diferite metode.

  4. #4

    încă un loc de tocat bani, că doar o fabrică nouă să se producă ceva, nu face nimeni. afacerea secolului 21: iei mai ieftin, dai mai scump.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-10-2008
    Mesaje
    1

    E OK si un JYSK aici! Nu avem IKEA, asa ca, e bun si genul acesta de magazine.
    Pe cand un PRIMARK in Craiova?

  6. #6

    Ne bucurăm ca fraierii , Craiova e un oraș neatractiv chiar și pentru Jysk care abea deschide un parlit de magazin după nșpe ani…ce sa mai zicem de eventuale firme care vor să producă/creeze ceva locuri de munca . Si aici un mare rol îl are primăria pentru minunatul parc industrial din Craiova si condițiile oferite investitorilor…ZERO!

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3866

    FOARTE BINE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8

    La munca , la munca oamenii mei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.