Lia Olguța Vasilescu, în mijlocul craiovenilor

Lia Olguța Vasilescu, în mijlocul craiovenilor

502
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu s-a întalnit sambata 18 martie 2012 cu locuitorii din Bariera Vâlcii. Senatorul PSD a vrut sa cunoască problemele cu care se confruntă craiovenii din acest cartier. Lia Olguța Vasilescu a declarat că odată ajunsă in zonă a aflat că și primarul în functie, candidat din partea UNPR pentru nou mandat, Antonie Solomon trecuse prin Bariera Vâlcii:

“Am ajuns în Bariera Vâlcii la câteva ore după Antonie Solomon, care nu a avut curaj să meargă decât până unde se termină asfaltul. Mi-ar fi plăcut să fi mers până la oamenii cu care m-am întâlnit eu azi, ca să nu-i transmit eu ce au spus despre promisiunile lui. Un preot mi-a spus că nu e un părinte bun, pentru că un părinte își iubește, în mod egal, toți copiii, nu doar pe cei mai frumoși, cum face Aurică iubind doar centrul și nefiind interesat de zona de periferie.” Lia Olguța Vasilescu s-a declarat încântată de modul în care a fost primită de craiovenii din Bariera Vâlcii și este  optimisă că oamenii o vor susține pentru a câstiga lupta pentru fotoliul de primar al Municipiului.

Senatorul social-democrat  își va continua duminică, 18 martie, întâlnirile cu craiovenii din cartierele Craiovița Noua, Catargiu și Mofleni.
Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.