Lucrările la Autostrada Craiova-Piteşti încep în 2014. Procedurile de concesiune au fost...

Lucrările la Autostrada Craiova-Piteşti încep în 2014. Procedurile de concesiune au fost demarate

695
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Anunţul a fost făcut astăzi de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, la evenimentul de lansare a noului motor EcoBoost produs la fabrica din oraş. Edilul-şef a afirmat că au fost demarate procedurile de concesiune pentru realizarea autostrăzii Craiova-Piteşti, iar investiţia se ridică la circa 1,5 miliarde de euro, termenul de finalizare fiind 2016.

Aceasta a mai precizat că această investiţie a fost solicitată şi de firma Ford şi va demara cel mai probabil în 2014. „Autostrada Piteşti-Craiova se va realiza pentru că au fost demarate procedurile de concesiune. Am avut ceva emoţii pentru că m-am gândit că domnul Dragnea (vicepremierul Liviu Dragnea – n.r.) va trage pentru autostrada Sudului. Era bună şi aceea, dar cred că mai importantă este autostrada Piteşti-Craiova, pentru că ne va lega şi de un mare oraş unde industria auto este foarte dezvoltată, iar Ford şi-a exprimat în nenumărate rânduri intenţia ca această autostradă să treacă prin Piteşti. Putem spune acum că vom avea autostradă până la Constanţa şi nu mai pot spune investitorii că nu pot veni la Craiova din cauza infrastructurii care nu le permite să-şi scoată producţia din fabrică”, a spus Olguţa Vasilescu, citată de Agerpres.

Primarul Craiovei a precizat că lucrările nu vor începe mai devreme de anul viitor, până atunci urmând să se facă exproprierile şi proiectarea.



4 COMENTARII

  1. #1
    woe
    Member
    Data de inscriere
     28-03-2008
    Locatie
     Bucuresti/Gorj
    Mesaje
    189

    da n-am inteles niciodata de ce voia ford autostrada spre Bucuresti, nu le duc cu camionul catre vest? ce Bucuresti? Stie cineva care e stadiul la largirea drumului prin Alexandria sau daca se mai face? ala e de baza, eu din Bucuresti pe ala m-as duce pana in acasa in Gorj, ca as avea doua benzi pe sens pana in Filiasi, nu mai stau sa mai platesc a treia taxa de circulatie.

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2363

    Se face drumul ala spre Alexandria, insa se largeste cu 1,5m, deci tot o singura banda ramane insa la standarde europene intr-adevar. Am placerea sa conduc in fiecare weekend pana la Caracal si e impecabil pana la granita dintre Dolj si Olt. Mai departe pana la Alexandria e dezastru ca a fost concesiunea lu Nelu Iordache

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1233

    incepe in 2014,oare cand termina…

  4. #4
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    298
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    incepe in 2014,oare cand termina…

    In 20enșpe .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.