Luni, 22 decembrie, EXFLOR deschide EXFLOR DISCOUNT (P)

Luni, 22 decembrie, EXFLOR deschide EXFLOR DISCOUNT (P)

2.394
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cu o investitie locala de peste 1.250.000 lei si creand 25 noi locuri de munca in ajunul sarbatorilor de iarna, Exflor SRL isi mentine pozitia de lider in topul firmelor craiovene de succes.

Din 22 decembrie, in incinta Complexului Comercial SUCPI  intrarea de vis a vis de Electroputere, la steaguri , se deschide un nou market Exflor – Exflor discount.

Cu o investitie de peste 1.250.000 lei, acoperita integral din resurse proprii, s-a reusit in timp record amenajarea a 1700 mp de expunere deserviti de o rampa de incarcare generoasa.

Conceptul Exflor Discount este unul ce se adreseaza in egala masura cumparatorilor finali cat si revanzatorilor, oferind importante avantaje la cumparare atat unora cat si celorlalti:

  • Gama mare de produse alimentare si nealimentare reprezentative, – peste 5000 -majoritatea produse in Romania .
  • Preturi minimale.
  • Promotii zilnice
  • Acces rapid, spatiu de parcare si incarcare marfa generos.
  • O echipa formata din 25 persoane pregatita sa raspunda oricaror solicitari venind din partea clientilor, fie ei cumparatori finali, fie ei revanzatori.

Activand pe piata de distributie inca din 1998, cu actionariat 100% local, SC Exflor SRL este una dintre cele mai mari firme de distributie produse alimentare si nealimentare locale acoperind judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti, Valcea, Arges, Teleorman.

De-a lungul timpului activitatea firmei s-a extins si diversificat continuu.
Astfel, din august 2006 Exflor a deschis BIG Family Market, in Brazda lui Novac, str. G-ral Averescu nr. 15, facandu-si astfel intrarea si pe piata retailerilor de produse alimentare si nealimentare.

Cu un spatiu de expunere si vanzare de 850 mp si peste 7000 produse in rafturi, Big Family Market a fost printre primele supermarketuri din Craiova care au inteles nevoia cumparatorului de a avea acces rapid la produse dintre cele mai diverse, intr-un spatiu civilizat, cat mai aproape de casa.

Facand parte din categoria din ce in ce mai ofertanta de marketuri de proximitate, BIG FAMILY MARKET isi pastreaza insa ca si caracteristica distinctiva existenta unei macelarii proprii, capabile sa ofere produse de carmangerie proaspete, unele dintre produse avand la baza retete proprii extrem de apreciate de cumparatori.

Daca Exflor a inceput prin a se adresa revanzatorilor prin Exflor Distribution, s-a adresat mai apoi clientilor finali prin Big Family Market, a inteles acum sa ofere prin conceptul Exflor Discount tuturor avantajele de pret, calitate si varietate cautate.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-12-2012
    Mesaje
    8

    Felicitari si succes in tot cea ce faceti!!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.