Marian Irinei, noul secretar general al PNL Dolj

Marian Irinei, noul secretar general al PNL Dolj

741
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Consilierul județean Marian Irinei este de ieri seară noul secretar general al PNL Dolj, decizia fiind anunțată de președintele filialei MIhai Voicu în ședința Biroului Județean al organizației. 

Irinei este cunoscut ca unul dintre apropiații lui Mihai Voicu, făcând parte de altfel din cabinetul ministerial al acestuia în perioada în care șeful PNL Dolj a ocupat în cabinetul Ponta portofoliul IMM-urilor și apoi cel al Relației cu Parlamentul.

Noul secretar general al PNL Dolj este de doi ani consilier județean al PNL și secretar general adjunct al organizației liberale, fiind promovat acum  treaptă mai sus în partid, pe locul părăsit de Cosmin Enea, deputatul liberal plecat la PSD cu un alai întreg de primari.

“Această numire mă onorează și mă obligă în același timp. Sunt încrezător că mă voi achita de sarcini, chiar dacă e o perioadă mai grea acum pentru partid. Le mulțumesc colegilor din biroul județean pentru încredere și îmi doresc să-mi îndeplinesc obiectivele printr-o comunicare permanentă cu filialele local ale partidului și cu o transparență deplină. În viața mea n-am luat niciodată vreo decizie pripită. Știu în ce mă bag și cred că voi dovedi că sunt omul potrivit la locul potrivit și la momentul potrivit, având în vedere că, oricum, fac această muncă de doi ani”, a declarat Marian Irinei.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.