Marş antidrog în centrul Craiovei. Participanţii vor purta tricouri albe şi măşti...

Marş antidrog în centrul Craiovei. Participanţii vor purta tricouri albe şi măşti identice

1.202
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Aproximativ 600 de elevi din judeţul Dolj vor participa, mâine, între orele 10.00-10.30, la un marş antidrog, de la Esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” până la Teatrul Liric „Elena Teodorini”. Sloganul „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi” a fost ales pentru sensibilizarea opiniei publice în legătură cu riscurile şi consecinţele consumului ilicit de droguri în plan fizic, psihic şi social. Se vor purta tricouri albe şi măşti identice, mesajul fiind de nondiscriminare şi nonetichetare a persoanelor consumatoare de droguri.

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Primăria Municipiului Craiova, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” Craiova, Fundaţia Culturală „Mădălina Amon”, Asociaţia Studenţească Amicus, Teatrul Liric „Elena Teodorini” şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj organizează în ziua de 4 aprilie 2013, pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, începând cu ora 10.00, o zi de prevenire a consumului ilicit de droguri.

Activitatea se adresează în principal elevilor cu vârste între 10 şi 18 ani, dar şi populaţiei generale în subsidiar, şi se derulează în cadrul programului naţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, în care Agenţia Naţională Antidrog, prin structurile teritoriale, derulează activităţi de prevenire.

Între orele 10.30-11.30, în incinta Teatrului Liric „Elena Teodorini” vor avea loc momente artistice cu sprijinul Fundaţiei Culturale Mădălina Amon, ca alternative la consumul ilicit de droguri.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.