Mascaţii DPIR fără veste antiglonţ. IGPR face cercetări la Dolj

Mascaţii DPIR fără veste antiglonţ. IGPR face cercetări la Dolj

7.932
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mascaţii doljeni pleacă în acţiune fără veste antiglonţ şi fără caschete de protecţie. Potrivit Mediafax, un corp de control al IGPR efecuează verificări la IPJ Dolj, după ce liderii sindicali ai poliţiştilor au semnalat nereguli comise de actuala conducere a Inspectoratului.

Potrivit Mediafax, sindicaliştii susţin că cele mai mari probleme sunt la Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă, unde există în dotare doar şase veste antiglonţ şi trei scuturi, în condiţiile în care sunt angajaţi zeci de luptători, iar şapte poliţişti mascaţi nu au nici măcar caschete, astfel că la fiecare misiune luptătorii îşi riscă viaţa.

Sursa citată semnalează probleme şi la secţiile de poliţie din mediul rural. Acolo poliţiştii se plâng în continuare de lipsa combustibilului pentru autoturismele de serviciu şi chiar de lipsa colilor de scris.

Elvis Măceşanu, lider de sindicat al poliţiştilor a declarat, pentru Mediafax, că actuala conducere a IPJ Dolj a comis mai multe neregului, drept pentru care a solicitat un control al IGPR. Drept urmare, un corp de control al IGPR a venit la Craiova pentru a cerceta dacă sesizările sindicaliştilor se confirmă.



15 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    275

    Sa se duca la carat saci de ciment ! Cum adica isi risca viata ? Pai nu ei s-au dus de bunavoie acolo ? De salariile lor si de sporuri nu se zice nimic ? Ca sa nu mai zic de „vitejia” lor impotriva cetatenilor, dar daca e vorba de interlopi sau tigani sunt varza …

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    454

    Avand in vedere sumele enorme pe care le castiga …nu suntem in America, gypsari fac pe ei cand vad mascatii nu se apuca sa traga in ei … deci este irelevant ca nu au … daca nu au aia si aia sa isi cumpere …

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    62

    poi nene mascati sunt pentru a proteja mai mult clanurile nu cetatenii, unde activeaza ei cel mai mult?? aaaaaa!!!!!!!!!!!!!, si neni politisti pardon militieni sa nu mai faca ture cu masinile de serviciu in interes personal dar daca nu ii controleaza nimeni asta este Romania, sa le puna gps sa vedeti cum renunta ei la astfel de pretentii, dorm pe ei, iar colile sa nu mai faca referatele copiilor nepotilor si mai stiu eu ce.
    Asa ca politia e militia cum ziceau cei de la La Familia, ascultati melodia si auziti realitatea.
    Pe mine ma opreste unu la SIF veneam spre real si ma intreaba daca sunt singur raspund ca da aha centura??, da o am , aha, neacordare de prioritate mai multor pietoni, il intreb care pietoi sa ii puna martori, ca de la control nu aveam decat 15 lei aaaaaa sa nu uit am dacie dar cu toate actele la zi si masina este ok zic eu, imi ia permisu pentru 30 de zile si amenda 140 de lei in 24 de ore daca nu se dubleaza, cand il intreb dece imi ia permisu nefiind cum zicea el zice ca e cuvantul meu impotriva cuvantului lui, binenteles m-am dus in istanta si lam luat.
    Asa ca politia e militia, mafia din ziua de azi, cand le este foame ies in strada la stop, binenteles cu racolare de dacii ca daca opresc un bmv isi ia carate in gura.

    nu sunt genul de om care sa accepte prostia, deci nu reputatia negativa ma recomanda, nu sunt filozof dar va ating la sentiment cand intreceti masura.respect pentru oameni cu respect.
  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-10-2012
    Mesaje
    0

    Cand cineva iti va sparge fata pe strada si iti va viola fiica sau sotia, nu suna la 112. SUNA-TI VECINUL DE LA 3.
    Nu exista padure fara uscaturi iulyy79. Dar nu cred ca a facut un politist ce spui tu ca a facut. Cred ca vrei doar sa arunci cu rahat in acei oameni care sunt platiti PROST sa iti salveze tie viata la nevoie. Daca tu mergi cu 130 km/h si calci un copil nevinovat e vina politiei ca nu te-a oprit sa-ti ia permisul. Daca tu conduci beat mort si calci un pieton e vina politiei ca nu te-a oprit sa-ti ia permisul. Daca tu nu stii altceva decat sa asculti „La Familia” si sa te uiti la OTV, atunci uraste toti politistii si sper sa iti rupa capul cineva in seara asta, ca tare sunt curios unde ai sa suni. (Probabil ii spuni pe cei din „gasca ta” sa il cautati pe faptuitor. Sper sa fie asa. Pentru ca apoi tu vei fi cel care va ajunge la puscarie si vei fi fetita cu sticla de o jumatate de litru infipta in centrul gandirii tale.
    Ma frate nu stiam ca telespectatorii OTV au timp sa intre si pe net.

  5. #5
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    508

    N-au veste, n-au caschete ? Isi risca viata ? Pai, unde, cum ? Eu nu vad sa faca interventii des, deci cand isi risca ei viata pentru noi ? (sa nu mai vorbim ca nu actioneaza cate 1-2, se duc toti gramada). Daca ii intereseaza asa mult viata personala sa-si intrebe superiorii de ce nu au bani in loc sa se victimizeze prin gazete. Sa-i preseze sa le cumpere veste si caschete, asta daca au cohones sa faca asta.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  6. #6
    TDI
    Member
    Data de inscriere
     31-05-2006
    Locatie
     In dormitor...
    Mesaje
    187

    Majoritatea comentariilor sunt pe langa rau de tot. Referitor la salariu, un mascat cu 10 ani vechime are undeva la 2.000 lei salariu. O fi mult, o fi putin, nu sunt in masura sa spun, tot ce pot spune este ca saracia ne face invidiosi unii pe altii. Potrivit legii un politist, nu numai un mascat, nu are voie sa desfasoare nicio alta activitate remunerata sau neremunerata, nu are posibilitatea sa-si ia concediu de odihna tocmai cand vrea el (in special de sarbatori), nu poate parasi judetul fara a-si anunta superiorii, poate fi chemat oricand in interes de serviciu, chiar si din concediu, pentru salariul asta lucreaza in grupe de 24 cu 72, etc. Cand sunt la grupa, mascatii nu au cum sa plece sa-si rezolve probleme personale deoarece sunt in uniforma obligatoriu, si sunt in patrulari sau misiuni stabilite prin acte normative.
    Calitatea serviciilor publice este in continua scadere in Romania in special din cauza amestecului politicului in ele. Politia nu ar trebui sa aiba legatura cu politicul( urmariti fiecare schimbare de ministru de interne si vedeti ce se intampla cu seful politiei romane), totusi ea este politizata pana in maduva oaselor, tocmai de aceea nici nu performeaza, contractele de achizitii sunt adevarate bombe/tunuri financiare date bugetului statului, adica banii prostimii, care ajung tot in buzunarele unor politicieni supercorupti. Politia este doar un instrument de care se folosesc acestia atunci cand au nevoie sa elimine concurenta. La fel este si in sanatate unde se fac bani grei din servicii medicale si vanzarile de medicamente, iar pentru noi, cetatenii sistemul medical este aproape inexistent, la fel si in justitie unde se judeca in functie de culoarea politica, interese financiare, etc., la fel si in invatamant unde se fac bani grei cu achizitiile/reparatiile/manualele alternative/facultatile pariculare, si lista poate continua.

    Apropo, politia nu inseamna numai politia rutiera.

  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     29-07-2010
    Locatie
     Behind you..
    Mesaje
    65

    Nu prea ar fi indicat la ce e in tara asta….

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    63

    AUTOLYCUS123 in primul rand daca este sa judecam dupa mintea ta de copoi toata lumea se uita la OTV dar nu uita ca nu toata lumea face ce faci tu, iar daca vrei sa sti si esti curios am sa iti dau nr de dosar sa vezi cu sa ales nenea bulan care a dato pe langa lege ca de cand eu cu dacia mergeam cu 40 la ora si pe langa mine zburau alti cu turatie la blana si daca vrei mai multe dovezi iti trimit si procesul verbal sa vezi cum scrie un militian care a intrat cu spaga si a iesit sa isi recupereze suma de la amarati si pot sa iti dau n dovezi. nu mam referit ca nu sunt buni dar foamea de bani e atat de mare incat loviti in cei mai slabi si neajutorati, am zis loviti pt ca sigur si tu esti un bulan,
    DOMNULE MODERATOR MESAJELE IPOCRITE CARE SE ADRESEAZA SPECIAL LA O PERSOANA CARE ISI SPUNE PUNCTUL DE VEDERE NU AR TREBUI ACCEPTATE, de unde sti autolycus ca eu ma uit la otv esti o rasa de om care esti mult prea ingust la minte ca sa judeci un om numai prin prisma opiniei pro sau contra, apropo cu ruptu capului stiu ca esti mai tare decat te crezi in spatele monitorului dar in realitate credema ca nu ma cunosti, iar daca vrei intradevar sa ne cunoastem sunt dispus(a) sa ne intalnim sa vezi ca realitatea nu eate chiar asa, singurul lucru care il cer este sa u vi in hainele de serviciu.
    apropo daca vrei sa iti arat ca gresesti cand judeci cu mintea stresata sau lovita de un bulan putem continua o discutie in privat.
    gradina domnului este mare.

    nu sunt genul de om care sa accepte prostia, deci nu reputatia negativa ma recomanda, nu sunt filozof dar va ating la sentiment cand intreceti masura.respect pentru oameni cu respect.
  9. #9
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1668

    Intrebare la ce le trebuie veste anti-glont? romanii nu au pistoale iar cine are pistoale sunt protejati doar stim toti ca peste tot unde s-a facut descindere cei ridicati sunt acum acasa bine mersi alea sunt asa de fatada

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     27-12-2006
    Mesaje
    123

    Comentarii de rahat .. sa nu va plangeti de starea deplorabila a politiei, a spitalelor si a invatamantului . Am ajuns asa in primul rand datorita mentalitatii exprimate mai sus.. Pentru ce le trebuie vesta ? casca ? Intrebari de doi lei .. Nu ati vazut nicio interventie de-a mascatilor ? Probabil ca nici nu ati sunat vreodata la 112 atunci cand ati vazut vreun „clan” de maimute jefuind , lovind etc. vreun alt om .
    Bagati capul la cutie si scoateti nesimtirea la inaintare , va macina frustrarile .
    Va doresc o vizita intr-o alta tara UE . Va va face bine si voua si „celorlalti”, oricum ultima categorie nu va intereseaza.

  11. #11
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    277

    freelander daca restul sunt comentarii de rahat asa cum scoti tu asa din „putul gandirii”, al tau e complet inutil, insipid, patetic, etc etc…De ce ne comparam noi cu UE decat atunci cand ne convine ? Pai tu compari militia de la noi cu Politia de dincolo ? Olandezi mergeau cu Ford Focus si ai nostri cu VW Passat VR 6 !!! Ca doar prostul pana nu-i fudul… Monser esti complet pe dinafara !

  12. #12
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    283

    Off: MASTERJACK!!! Învață să vorbești corect românește, te rog! M-am săturat să tot aud replici de genul: ” Ești patetic”!!! Vă tot uitați la filme ale căror subtitrări sunt incorect traduse. În engleză „pathetic” înseamnă jalnic, dar doar folosit în limba engleză. În limba română acest cuvânt înseamnă emoționant! După logica mea, nu văd cu ce ar putea fi „emoționant” comentariul lui freelander333. Poate mă lămurești și pe mine după logica ta romgleză.
    On: Având în vedere situația economică actuală și un buget limitat, eu mă mir cum se găsesc în continuare doritori care se prezintă la admiteri în instituțiile de învățământ din ministerul de interne. Plus că promoția de anul acesta va fi avansată la primul grad de ofițer în decembrie, nu în august…

  13. #13
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    278
    Citat Mesaj initiat de valoare
    Off: MASTERJACK!!! Învață să vorbești corect românește, te rog! M-am săturat să tot aud replici de genul: ” Ești patetic”!!! Vă tot uitați la filme ale căror subtitrări sunt incorect traduse. În engleză „pathetic” înseamnă jalnic, dar doar folosit în limba engleză. În limba română acest cuvânt înseamnă emoționant! După logica mea, nu văd cu ce ar putea fi „emoționant” comentariul lui freelander333. Poate mă lămurești și pe mine după logica ta romgleză.
    On: Având în vedere situația economică actuală și un buget limitat, eu mă mir cum se găsesc în continuare doritori care se prezintă la admiteri în instituțiile de învățământ din ministerul de interne. Plus că promoția de anul acesta va fi avansată la primul grad de ofițer în decembrie, nu în august…

    PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. Sa iti traduc ce einseamna emfaza ?
    Din continutul mesajului, asta reiese…
    Dar sa nu intram in discutii literare sau in vreo polemica…mai bine ne oprim la subiectul afisat ! Multumesc.

  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     27-12-2006
    Mesaje
    124

    Masterjack , daca tu n-ai facut o scoala, sau daca ai facut-o ai iesit mai rau decat ai intrat, si plin de frustrari ii trimiti pe toti la carat saci de ciment , ei bine asta nu e numai patetic dar este si stupid .

  15. #15
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    282

    Bravo, ai reusit ceva cat de cat inteligibil !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.