Mihai Anghel, patronul Cerealcom, decorat de Regele Mihai I. Iliescu şi Constantinescu,...

Mihai Anghel, patronul Cerealcom, decorat de Regele Mihai I. Iliescu şi Constantinescu, decoraţi de Armată

4.944
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Omul de afaceri craiovean Mihai Anghel, cel care deţine Cerealcom şi Domeniul Coroanei Segarcea, a primit în urmă cu câteva minute „Medalia Regele I pentru Loialitate”. Totodată, la sediul MAPN, are loc o ceremonie de decorare a doi foşti preşedinţi ai României.

Prima dintre ceremonii are loc la Palatul Elisabeta. Medalia se acordă membrilor merituoşi ai Casei Majestăţii Sale sau colaboratorilor de peste cinci ani ai Casei Regale a României, din toată ţara şi din străinătate. Medalia poate fi oferită, de asemenea, unor personalităţi din România şi din lume. Mihai Anghel a primit şi în 2011 această recunoaştere. De altfel, anul acesta şi Horaţiu Buzatu  a fost decorat de ASR  Principesa Moştenitoare Margareta a României, în calitate de reprezentant oficial al Majestăţii Sale Rgelui Mihai I, cu aceeaşi medalie: ” Medalia Regele I pentru Loialitate”

În paralel, la sediul Ministerului Apărării, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu foşti preşedinţi ai României sunt decoraţi de ministrul Apărării, CorneliuDobriţoiu, cu Emblema de Onoare a Armatei României.



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-01-2006
    Locatie
     in mintea ta
    Mesaje
    195

    halal sa va fie nesimtitii dracu

  2. #2

    Mesaje

    […] Sursa foto: Craiova Forum […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.