Mihai Dragu, demis de ministrul Educaţiei via IŞJ Dolj

Mihai Dragu, demis de ministrul Educaţiei via IŞJ Dolj

522
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,50)

Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Dolj a decis încetarea detașării în interesul învățământului în funcțiile de conducere a domnului director Mihai Dragu și a domnului director adjunct, Marius Tița. Hotărârea a fost luată miercuri, 27 martie, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, ca urmare a ultimelor evenimente petrecute la Liceul Teoretic Henri Coandă din Craiova. Menționăm că această decizie a fost luată pentru restabilirea climatului de liniște, propice derulării în bune condiții a procesului instructiv-educativ, și pentru refacerea imaginii școlii la nivelul întregii comunități”, se arată într-un comunicat remis astăzi presei de IŞJ Dolj.

De asemenea, referitor la situația constatată la Școala Gimnazială Dioști, unde un cadru didactic a lovit o elevă, membrii Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Dolj recomandă unității școlare suspendarea contractului individual de muncă pe perioada cercetării disciplinare prealabile, conform art. 52, alin. 1, lit. a din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.