Minerii de la Complexul Energetic mărșăluiesc în Craiova

Minerii de la Complexul Energetic mărșăluiesc în Craiova

747
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Sute de mineri mărșăluiesc la această oră prin Craiova. Celor 60 de energeticieni plecați luni de la Rovinari li s-au alăturat colegi de la Termocentralele Işalniţa şi Craiova II. Protestatarii cer salvarea Complexului Energetic Oltenia şi o strategie care să protejeze producătorii clasici de energie electrică şi locurile de muncă. Oamenii sunt nemulțumiți de reducerea salariilor şi de disponibilizările programate în vară, când ar urma să fie daţi afară peste 2000 de angajaţi. Sindicaliştii speră că prin acest marş, pe care l-au numit al disperării, să obţină şi modificarea reglementărilor privind piaţa autohtonă a energiei. Minerii și-au propus să parcurgă câte 45 de km pe zi pentru a ajunge la București luni unde vor să protesteze la Guvern.

 



10 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     21-01-2008
    Mesaje
    109

    Vor da atraga atentia asupra nemerniciilor care se fac in sistemul mine-energie.. dar din pacate nu sunt ascultati si bagati in seama. Au apelat la televiziuni si li s-au cerut bani ca sa fie filmati, intr-un final au avut o intrevedere cu un candidat la primaria craiova (cel putin asa am inteles) care dupa mai multe discutii respectivul s-a batut cu pumnii in piept ca v-a discuta despre situatia noastra in emisiunile in care v-a participa.. dar ziua de ieri s-a terminat printr-un interviu dat la romaniatv la ora 22:00 in care liderul a vorbit maxim 5 minute pe perioada emisiunii si in rest toti habarnistii din platou si-au dat cu parerea. Rusine mass media si rusine celor care isi fac campanie pe spatele minerilor si energeticienilor din oltenia.

  3. #3

    Atentie autoritati paziti gara sa nu se ajunga la fel ca data trecuta cand au trecut minerii . Nu l-am vazut pe Cosma

  4. #4

    Oare acum ii poate ajuta domnii Ponta si Sova ca doar au mai avut relatii de afaceri cu Complexul Energetic Oltenia

  5. #5
  6. #6

    Lasa ba ca le da blaga si cu gorghiu…vai mama voastra cu politica voastra cu tot …nici acum nu v ati convins ca orice ar venii la putere , tot saraci o sa fim…

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    12

    Pe bune daca inteleg. Cum sute de mineri marsaluiesc ? parca se scrie 60 de mineri au plecat de la Rovinari, acuma se facura sute, acolo mai mult de 150 maxim 200 de insi nu sunt. Dar am o dilema, un om ce lucreaza la o termocentrala e miner? OMG !!! si ala de lucreaza in mina ce dracu mai este. Deci acum imi dau seama ca si in Craiova sunt mineri, angajatii de la CET 1 si CET 2 sunt mineri. Mama lor adracu sa fie de mineri. Aveam mineri in Craiova si nu stiam, doamne ce „prost” eram, bine ca m-am luminat pe CF.

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4062

    Nu prea par sa fie cateva sute

  9. #9
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    251

    RIP CEO un colos ingenunchiat de niste spagari si hoti , ultimul jeg de hoti care au condus compania si care sunt liberi se bucura de banii milioanele de euro furate .

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    16

    Deci pe bune, nu vorbiti de asa zisi mineri ? La termocentrale eu stiu ca nu lucreaza mineri, aia sunt in mine in subteran. De cand angajatii unei termocentrale se numesc mineri ? ca eu nu am auzit asa aberatie in viata mea, muream si nu stiam ca si la CET 1 si CET 2 Craiova lucreaza mineri. Bine ca am intrat pe CF sa ma luminez ca muream prost si nu stiam ca si in termocentrale lucreaza tot mineri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.