MODA, FRUMUSETE, RAFINAMENT la FESTIVALUL DE MODA

MODA, FRUMUSETE, RAFINAMENT la FESTIVALUL DE MODA

2.389
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Royal Models Agency a demonstrat inca o data pe 14 Mai 2016 ca seriozitatea si implicarea definesc echipa, cand a pus in scena a XI – a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, cel mai prestigios eveniment de moda al primaverii.Festivalul s-a desfasurat in incinta Electroputere Parc incepand  cu ora 18:00 cand au inceput sa soseasca invitatii la locul de desfasurare al evenimentului ce se anunta a fi unul gradios.

Rolland Toma a deschis, după ora 19:00, cea de a XI-a seară de gală a festivalului din Craiova, pe podiumul montat in Electroputere Parc. Cele sapte prezentări de modă ale serii imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursul Miss  Royal Models ROMANIA  au smuls ropote de aplauze de la cele câteva sute de spectatori veniți să vadă pentru a XI-a oară în Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA .

Evenimentul a debutat cu o colectie semnata de ELI LASLEAN care anul acesta va implini 25 de ani de activitate. A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models Romania ce au  defilat in tinute oferite de DOCAR CONF. Concurentele participante au fost in ordinea intrarii urmatoarele: IONESCU DENISA din BRAILA, POPESCU OANA din PITESTI, MIHALACHE ALEXANDRA din BUCURESTI, TUDOR FLORENTINA DENISA din PITESTI, MAGUREANU LAURA din PLOESTI, STOIAN ADELINA DANIELA din GALATI, DIACONESCU STEFANIA LOREDANA din TG. JIU, IANCULOVICI ISABELA din DR. TR. SEVERIN, ZAHARIA ALEXANDRA SIMINA din PITESTI, DAMIAN ALEXANDRA din ARAD, TITIRECI MARIA din CRAIOVA, CARP MADALINA din GALATI.
A urmat apoi prezentarea de rochii de mireasa oferita de casa de moda NOELA STYLE – unul din cele mai  importante branduri romanesti din domeniul rochiilor de mireasa. Cireasa de pe tort, asa cum o numesc organizatorii, a fost ca in fiecare an prezentarea oferita de mini-modelele de la URBAN KIDS ce anul acesta au oferit publicului Colectia – Black & White C O N S T R A S T.
Proba de costume de baie oferite de BLD by Exclusive a fost cea care a captat atentia domnilor prezenti la eveniment dar si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.
Casa de moda YVETTE DESIGN si-a prezentat in PREMIERA tinutele in cadrul unui festival de moda si a reusit sa arate ca merita toata atentia consumatorilor de fashion. A urmat apoi unul din numele cu adevarat puternice din cadrul evenimentului: MAURO GASPERI din ITALIA a pus pe scena un spectacol de moda ce te ducea cu gandul la marile capitale ale modei de pretutindeni.

Ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de NOELA STYLE, a fost cea care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2016.
Evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA – Editia 2016 a continuat cu colecția Baby Doll semnata de SIMONA IACOB, un alt designer venit pentru prima data in Cetatea Baniei.

Colectia MAGIC semnata de RITA MURESAN a incheiat seara evenimentului, designerul reusind sa smulga ropote de aplauze de la prima pana la ultima tinuta prezentata.
Apogeul a fost atins in momentul in care ultima concurenta CARP MADALINA din GALATI a fost anuntata castigatoare concursului MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2016
Seara s-a incheiat cu un After Party la Club Korona unde toti cei prezenti la eveniment au putut sarbatori pana la orele diminetii reusita unui eveniment gradios.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.