Municipiul Calafat fara apa potabila

Municipiul Calafat fara apa potabila

515
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

In aceasta dimineata locuitorii Municipiului Calafat au ramas fara apa potabila.

Redam mai jos comunicatul emis de Compania De Apa Oltenia

„Datorită nivelului scăzut al fluviului Dunărea, fapt ce a condus la dezamorsarea pompelor de la statia de captarea a apei Calafat, Compania de Apă Oltenia SA este pusă în imposibilitatea de a furniza apă potabilă către utilizatorii din Municipiul Calafat.

De circa 20 de ore personalul companiei lucrează continuu la găsirea de soluții pentru reluarea furnizării apei potabile si remedierea situatiei de forta majora aparuta.

Regretam disconfortul creat de aceasta situatie de forta majora si asiguram utilizatorii din Mun. Calafat ca se vor depune toate eforturile in vederea reluarii furnizarii apei potabile.

Vom reveni cu precizari.”



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4259

    Aleluia…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    728

    ati observat ca furnizorii de utilitati regreta intotdeauna cand nu-si indeplinesc partea de contract, dar noua nu ne accepta scuzele sau regretele cand intarziem sau nu platim o factura, ci ne calculeaza penalitati. din pacate, majoritatea oamenilor n-au timp si bani ca sa se ocupe cum trebuie de aceste chestiuni. si unii n-au nici c###e. ma mir cum am rezistat ca natie cu atitudinea asta de „lasa-ma sa te las” si asteptarea rezolvarii problemelor de catre dumnezeu. popor de prosti.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4260

    Ai vazut ce coada e la Boca.. asta spune tot despre noi ca natie.. indoctrinata.. cu capu’ plecat.. care asteapta toata viata justitia divina.. Iar cand o sa ajunga pe lumea cealalta o sa constate ca au trait in minciuna toata viata.. (asta daca or ajunge pe lumea cealalta si nu ar ramane in suspensie undeva prin spatiu..)

    OnTopic: Sunt probleme majore atat cu alimentarea cu energie electrica dar si cu alimentarea cu apa… Nu se spun pentru a nu se crea panica.. Suntem la limita din punct de vedere energetic perioada asta oricum..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    163

    haideti la un bocaccino si lasati apa, ca merge si mirosul de sudoare oricum

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.