Peste 3 tone de tutun fără acte, descoperite la frontiera Bechet

Peste 3 tone de tutun fără acte, descoperite la frontiera Bechet

1.067
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Bechet au descoperit, astăzi, ascunse şi nedeclarate, într-un camion, 3,450 tone tutun fin, supus accizării, printre tutun brut neaccizabil.

Marfa a fost descoperită într-un camion condus de un cetăţean maghiar, în vârstă de 33 ani, care transporta, conform documentelor de însoţire, tutun brut de la o firmă din Bulgaria cu destinaţia Letonia.

„Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra autocamionului, lucrătorii noştri au constat că în compartimentul marfă sunt mai multe cutii în care se află tutun ambalat în saci de plastic transparenţi ce conţineau în partea de jos tutun fin supus accizării, peste care era aşezat tutunul brut neaccizabil. Autocamionul împreună cu remorca, precum şi întreaga cantitate de tutun au fost predate lucrătorilor vamali din cadrul D.R.A.O.V. Craiova în vederea expertizării”, a precizat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Giurgiu, insp. de poliţie Dănuţ Rudăreanu

Potrivit acestuia, în urma primirii rezultatelor expertizării, a reieşit că din cantitatea totală de 14.050 kg tutun, în valoare de 814.800 lei, 3.450 kg, în valoare de 200.000 lei, reprezintă tutun pentru fumat supus accizării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului maghiar dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de introducerea sau scoaterea din ţară prin locurile stabilite pentru control vamal, prin sustragere de la controlul vamal, a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1249

    soferul poate nici nu stia bine ce transporta,,,

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.