(Foto) Peste 5.500 vizitatori, la prima ediție Hello Baby Expo Craiova

(Foto) Peste 5.500 vizitatori, la prima ediție Hello Baby Expo Craiova

1.714
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cele trei zile ale manifestarii au atras la Centrul Multifunctional din Craiova 5.673 de vizitatori care au aflat informatii legate de parenting si cresterea copiilor, au facut shopping de calitate si s-au distrat alaturi de intreaga familie. 

 

Intre 22-24 aprilie, vizitatorii Hello Baby EXPO, eveniment organizat de Oak Media & Events, au avut ocazia de a interactiona cu peste 45 de expozanti din domenii dedicate copiilor si parintilor, precum: servicii medicale si educatie gravide (banci de celule stem, maternitati, clinici si laboratoare medicale, centre de educatiei prenatala si consiliere în alaptare), produse si servicii de îngrijire gravide (produse cosmetice, centre de fitness), produse pentru evenimente speciale si servicii de entertainment, articole de vestimentatie pentru copii, clinici stomatologice, centre recuperare medicala pentru copii, jucarii si locuri de joaca, servicii educationale, edituri si librarii, dulciuri, produse naturiste, cadouri tematice, studiouri de fotografie, servicii de amenajare interioara, servicii IT, agentii de turism, fundatii umanitare si institutii publice.

 

Cei mici s-au distrat la locurile de joaca amenajate de Zao Park si Bebeti, in spatiile de activitati si la standurile expozantilor. Momentele artistice, atelierele de creatiei, momentele de magie si parada personajelor Disney au fost puncte culminante ale celor trei zile de targ!

 

La finalul Hello Baby EXPO, cei mai norocosi vizitatori au plecat acasa cu premii pentru parinti si copii oferite de expozantii si sponsorii evenimentului.

 

Organizatori: Oak Media & Events

Sponsori: Kiss FM, ZAO Park, Librarie.net, AQUA Carpatica, Ada Electric

Parteneri: Bebeti, Jurnal de Mariaj, Tricouri Printate, Alb imaculat, Ghidul Pietonului, Pizza Forum, Smart School Concept

Parteneri media: Kiss FM, Craiova Forum, Gazeta de Sud, Lupa, Camera Media, Alto Media, Pion Media, Alege TV, Jurnalul Olteniei, Radio Sud, Republica TV, GTV, Florin Stefan Photography, SoArt Media, Cuvantul Libertatii, Laurentiu Nica, Itsy Bitsy, Ora de Stiri, Metropolitanul, Radio Horion, Radio Romania Oltenia Craiova, Romania Fashion, Craiova.ro.

 

Sursa foto: Alb Imaculat

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.