Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a aflat în această dimineaţă în...

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a aflat în această dimineaţă în vizită la S.C. Manufactura de Est

2.272
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a aflat în această dimineaţă în vizită la S.C. Manufactura de Est. Edilul-şef al urbei a onorat invitaţia conducerii societăţii care funcţionează pe platforma de est a Craiovei, societate care are angajaţi circa 480 de craioveni.
Primarul municipiului Craiova s-a întâlnit cu Tiziano Minghelli, reprezentantul SC Manufactura de Est şi Giuseppe Prezioso, reprezentantul firmei Max Mara.
Tiziano Minghelli a ţinut să precizeze că societatea pe care o reprezintă îşi dezvoltă afacerile, iar la momentul actual oferă alte câteva zeci de locuri de muncă în Craiova, locuri de muncă pentru care cei selectaţi vor fi calificaţi în tehnologia tricotajelor.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova: ” A fost o întâlnire cu unul dintre investitorii străini ai Craiovei, investitor care are aproximativ 500 de angajaţi şi care doreşte să mai angajeze câteva zeci în perioada următoare. I-am asigurat de tot sprijinul necesar pentru a putea să-şi dezvolte afacerile în urbea noastră, pentru a crea cât mai multe locuri de muncă pentru craioveni. Am fost plăcut impresionată să văd că tricotajele realizate la această firmă merg în toată lumea, cu eticheta – made în Craiova, România. Reamintesc faptul că una dintre priorităţile mele este de a genera cât mai multe locuri de muncă în Craiova şi de a atrage cât mai mulţi investitori.”



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    201

    italieni…. nu mai zic nimic ca iar iau ban

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    477

    Italieni, italieni, dar cum iti explici ca o gramada de romani lucreaza pentru italieni si nu cred ca sunt mai mult de 10.000 de italieni care sa lucreze pentru Romani….

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    201

    italieni= munca multa si salariu de rahat

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    374

    Investitor italian=hot, profitor sclavagist.
    Investitii italiene = dezastru pentru Romania
    Italieni stabiliti in alte tari = cresterea cu 99% a traficului de droguri; cresterea cu 99% a pacientilor internati in spitale din cauza consumului de droguri si cresterea cu 99% a deceselor inregistrate din cauza consumului de droguri.
    Italieni= plaga infractionala majora peste tot in lume.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.