Producția și vânzările merg în jos, la Ford

Producția și vânzările merg în jos, la Ford

11.742
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Ford România, cel de-al doilea constructor auto de pe piaţa locală, a rulat anul trecut afaceri de circa 844 milioane de euro, în scădere cu 7% faţă de 2014, scrie Ziarul Financiar. Compania reuneşte sub acelaşi nume producţia de maşini B-Max şi motoare Ecoboost de la Craiova alături de importul şi vânzarea de maşini.

 

Compania a înregistrat cel mai bun an în 2013, primul complet de producţie după lansarea lui B-Max la mijlocul anului 2012, când americanii au rulat aproape 1,1 miliarde de euro şi au punctat un profit net de 15,6 milioane de euro.

 

Compania a rulat anul trecut un program de plecări voluntare pentru an­gajaţi, care a dus la reducerea numă­rului salariaţilor de la peste 3.100 în 2014 la mai puţin de 2.700 anul trecut. În 2015, producţia de maşini de la Craiova a scăzut cu 9% faţă de 2014, la aproape 48.000 de maşini, în timp ce în primele patru luni ale acestui an producţia s-a redus cu 4% la circa 18.000 de maşini, mai notează ZF.



15 COMENTARII

  1. #1

    nu va prindeti deloc. scopul este distrugerea uzinelor romanesti , si sa cumparam productia altora !!

  2. #2

    Pai daca nu au o autostrada care să lege Craiova, fie de Pitești,fie de Calafat sau Severin!!!așa ca pana la urma își vor lua jucăriile și o să plece

  3. #3

    Asta mai era mai cu profit dacă se duce si asta vai de noi da poate se ridică vreun mol lucram la străini și cheltuim bani la noi sa trăiască cei ce conduc bine deaia ne-au dat drumul în afara au gindit ei bine în favoarea lor ce grijă mai au să îmbunătățească autostrăzi și altele ori cum lor bani le vin sigur

  4. #4

    Bine ca te prinzi tu ..interesul celor de la Ford este sa produca…Cu distrugerea sau ocupat romanii nostrii.Cand s-a facut un Mall in locul uzinei Electroputere tovarasu Solomon se bucura.Cand s-a facut Lidl in locul fabricii Pangroup din calea bucuresti,tovarasa Olguta se bucura.

  5. #5
  6. #6

    M-as bucura sa-si inchida fabrica de aici, porcii dracu care m-au lasat pe dinafara in 2012, in schimb, angajind masiv „oameni de pe strada”.

  7. #7

    ai si tu putina dreptate aici , dar ramane si ca mine. Ford este o companie ca si altele , uite exemplul Nokia de la Cluj , au disparut !!!

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    313

    Cine cumpara ca sunt oribile masinile B-max , C-max decat noul mondeo si mustangul sunt de cumparat restul gamei la gunoi is naspa . Eco-boost-ul un rahat de motor

  9. #9

    Practic sa moara si caprele vecinilor nu? Ce conteaza restul de 2.4k de oameni ramasi.da-i in plm

  10. #10

    Cum le stiu pe toate toti oamenii care nu au calcat in viata lor in fabrica asta. Sa va duceti sa vb cu hr-u frate. Sunteti mai tari si decat directorul de strategie. Nu stiu cum de nu va cauta astia sa va angajeze, la ce viziune FUTURISTA aveti

  11. #11

    Scopul este vanzarea slaba a Bmaxului. Nu au stiut sa vanda masina. De unde si vanzarile slabe. Si cum dracu sa o inchida cand in oras au inceput sa vina iar toate natiile de ingineri ca in 2011-2012??? Sau ai impresia ca astia sunt cei care o sa taie cu flexul halele?

  12. #12

    Nu ai cu cine ba frate ba…..

  13. #13
  14. #14

    Uita-te pe profilu lui. Te apuca spaima. Zici ca-i ala din tacerea mieilor care o bagase p’aia in groapa si ii zicea sa se dea cu lotiune pe piele. Obsedat sexual plus probabil cu ceva probleme la mansarda

  15. #15

    Te apuca spaima cand citesti comentariile lui

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.