Programul galei şi preţul biletelor: Constelaţie de vedete K-1 la Superkombat Final...

Programul galei şi preţul biletelor: Constelaţie de vedete K-1 la Superkombat Final Elimination Craiova

926
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Şase dintre sportivii care au fost prezenţi la K-1 Final 16 Tokyo vor lupta pe 10 noiembrie la Superkombat Final Elimination de la Craiova, eveniment care va inaugura Sala Polivalentă din localitate. Biletele au fost deja puse în vânzare şi se pot achiziţiona prin reţeaua eventim.ro şi de la casele Sălii Polivalente.

 

În total, campioni din 10 ţări de pe 4 continente se vor duela în cel mai important eveniment pe reguli de K-1 din Europa, care programează 9 meciuri, dintre care 4 eliminatorii pentru marea finală Superkombat de pe 22 decembrie.

Şase câştigători de Superkombat World Grand Prix, printre care campionul din 2011 Sergey Lascenko, şi campionul categoriei grea Ismael Londt, campionul K-1 Bucureşti 2010 – Freddy Kemayo, eroul K-1 Alexey Ignashov, câştigătorul K-1 Las Vegas 2003 – Carter Williams, campionul WKN Tomas Hron şi noua descoperire a promotorului Eduard Irimia, Radu Spinghel, cel mai înalt luptător din lume pe reguli de stand up, formează constelaţia de vedete prezentă pe 10 noiembrie la Craiova.

Doi eroi Local Kombat se bat pentru calificare, Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi, în timp ce Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu vor lupta în super-fight-uri la gala unde sunt aşteptaţi aproape 5.000 de spectatori. De asemenea, Ignashov şi Kemayo sunt anunţaţi în meciuri eliminatorii, în timp ce Lascenko şi Londt vor reedita marea finală Superkombat 2011.

Cu siguranţă, va fi cea mai puternică gală deoarece avem sportivi aflaţi la cel mai înalt nivel. Toată lumea K-1 va fi cu ochii pe Craiova în seara zilei de 10 noiembrie, mai ales că Superkombat Final Elimination va fi în direct în 75 de ţări pe 4 continente”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, completat de primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu: “Am promis că vom lansa Sala Polivalen cu un eveniment mondial şi mă bucur că vom putea organiza Final Elimination în municipiul nostru pentru că va fi o adevărată lovitură de imagine pentru Craiova şi România. În plus, un clip de 30 de secunde va rula la începutul evenimentului pe micile ecrane din 75 de ţări în care vor fi prezentate principalele obiective din oraş.”

 

Gala Superkombat Final Elimination, programată sâmbătă, 10 noiembrie, la Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 21:00, va fi transmisă în direct în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport. Preţul biletelor va începe cu 60 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate începând de astăzi de pe eventim.ro, reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, cât şi de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Craiova.

Fight-card Superkombat Final Elimination Craiova:

 

Super-fight (+96 kg)

1.Dimitry Bezus (Rusia) vs Tomas Hron (Cehia)

 

Super-fight (+96 kg)
2. Ibrahim Aarab (Maroc) vs Dzevad Poturak (Bosnia Herţegovina)

Final Elimination (+96 kg)
3. Sergey Lascenko (Ucraina) vs Ismael Londt (Surinam)

Final Elimination (+96 kg)
4. Pavel Zhuravlev (Ucraina) vs Freddy Kemayo (Franţa)

Final Elimination (+96 kg)
5. Roman Kleibl (Cehia) vs Sebastian Ciobanu (România)

Final Elimination (+96 kg)
6. Benjamin Adegbuyi (România) vs Alexey Ignashov (Belarus)

Super-fight (+96 kg)
7. Petr Vondracek (Cehia) vs Radu Spinghel (SUA/România)

Super-fight (+96 kg)
8. James Wilson (SUA) vs Ionuţ Iftimoaie (România)

Super-fight (+96 kg)
9. Carter Williams (SUA) vs Catalin Moroşanu (România)

Organization Overview

The concept of SUPERKOMBAT® is based on fights at heavyweight division with stand-up rules between fighters from all around the world, coming from different fight disciplines, attracting viewers and spectators from different locations where the events take place. The organization is positioned as the only one world fighting elimination system at heavyweight divisions on stand-up rules broadcasted worldwide via Eurosport International and Eurosport Asia-Pacific in more than 75 countries.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-12-2008
    Locatie
     Minas Tirith
    Mesaje
    285

    de la ce pret pleaca biletele?

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-09-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    165

    care este pretul unui bilet?

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Gibraltar
    Mesaje
    2166

    cel mai ieftin 60 si cel mai scump 250

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-09-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    165
    Citat Mesaj initiat de empty
    cel mai ieftin 60 si cel mai scump 250

    ms mult

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.