Proprietarii imobilelor expropriate pentru DN 56 Craiova – Calafat vor fi despagubiti...

Proprietarii imobilelor expropriate pentru DN 56 Craiova – Calafat vor fi despagubiti cu 95.000 lei

1.232
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Statul a alocat suma de 95.000 lei pentru despagubirile aferente exproprierii imobilelor pentru reabilitarea Drumului National 56 Craiova – Calafat, din cadrul “Proiectului de reabilitare a drumurilor, etapa a V-a”, potrivit unei Hotarari de Guvern, publicata, luni, in Monitorul Oficial.

“Se aproba declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica ‘Reabilitare DN 56, Craiova – Calafat km 0 + 000 – km 84 + 020′, expropriator fiind statul roman, reprezentat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)”, se arata in document.

Hotărârea de Guvern este semnată de prim-ministrul Victor Ponta şi contrasemnată de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu.

Sursa: capital.ro



2 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    […] Aproape o jumătate de miliard de euro va fi cheltuit de autorităţile din Transilvania pentru reabilitarea a peste 800 de kilometri de drumuri judeţene. Acestea străbat şase judeţe din nord-vestul ţării, iar banii provin din fonduri europene. foto […]

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3926

    Ce s au mai imbogatit unii asa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.