Se surpă Str. Tecuciului, din cauza canalizării

Se surpă Str. Tecuciului, din cauza canalizării

10.800
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ploaia de luni seara a făcut dezastru și în zona Ciupercă. Mai multe case au fost inundate, pentru că sistemul de canalizare nu a făcut față, iar apa s-a revărsat în curțile oamenilor. Mai mult, strada a început să se deniveleze și dezintegreze.  

 

 

Pe Strada ”Tecuciului”, în zona ”Ciupercă”, peste zece case au fost inundate. Oamenii spun că de vină este canalizarea. ”Alaltăieri (luni seara n.r.) au fost inundate peste zece case din cauza canalizării care e prost făcută și azi (miercuri n.r.) începu să se surpe strada”, se plânge un proprietar din zonă, care ne-a trimis și fotografii pentru a demonstra care e situația. Asfaltul e brăzdat de crăpături iar pe alocuri a cedat, surpându-se.

 

Strada nu a mai fost reabilitată dinainte de 2005, potrivit reprezentanților Primăriei Craiova. Viceprimarul Dan Dașoveanu confirmă că de vină este canalizarea și spune că a trimis în zonă o echipă de la Compania de Apă pentru a constata situația. Potrivit viceprimarului, Str. Tecuciului nu va fi reabilitată anul acesta, însă CAO se va ocupa de canalizare.

 

 

 



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    15

    Iei.

  2. #2

    Acum se vede asfaltul lui Olguta si lucrarile facute in ultimii ani .Bataie de joc si hotie la greu in Craiova asta condusa de un om profund corupt.

  3. #3
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4338

    Nasol!

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5758

    Lucrari facute in batjocura. De ochii lumii

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!Daca toti soferi ar fi ca mine, nu ar exista accidente
  6. #6

    Nu mai exagerati cu Olguta ca nu are nici o treaba in toata treaba asta, nu sunt fan L.O.V. nu am fost si nici nu voi fi vreodata, dar daca citeati stirea vedeati ca strada a fost reabilitata ultima data in 2005.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.