Străzi închise pe 1 Decembrie

Străzi închise pe 1 Decembrie

1.485
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe străzi vor fi închise în Craiova pe 1 Decembrie. De la ora 7:00 și până la 13:00 centrul va fi închis ciculației rutiere pentru desfăşurarea ceremoniei militare dedicată celebrării Zilei Naţionale a României. Străzile care vor fi închise sunt:

–        str. Popa Şapcă;

–        str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;

–        str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza;

–        str. Theodor Aman, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Olteţ şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

 

“În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona de desfăşurare a manifestărilor obstrucţionează buna desfăşurare a activităţilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere. Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.”, se arată în comunicatul de presă trimis de Primăria Craiova.

Și meciul dintre C.S. Universitatea Craiova și Poli Timișoara va închide câteva străzi. În intervalul orar 12.00-17.00 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

–        Str. Fântâna Popova;

–        Aleea Potelu;

–        Aleea 1 Potelu;

–        Aleea 3 Popova.

Vor avea acces în zona restricţionată numai autovehiculele care posedă permis de acces eliberat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova, precum şi autovehiculele televiziunilor Look TV şi Digi Sport.

 

 



3 COMENTARII

  1. #1

    PERSONAL MUNCITOR CEHIA
    Angajator ceh,angajeaza muncitori,barbati,femei,cupluri, in fabrica de asamblat,testat,impachetat calculatoare.Se asigura transport si cazare.Plecari duminica 06.12.2015,din Oradea.Se asigura transport si din Zimnicea,daca este un grup de 25 persoane.NU SE PERCEPE COMISION.Informatii la telefon: 0755185796.

  2. #2

    La ce oră încep festivitățile prilejuite de Ziua Națională?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4826

    Dimineata la 10-11

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.