Trupa AD HOC cântă la Zilele ”Mihai Viteazul”

Trupa AD HOC cântă la Zilele ”Mihai Viteazul”

1.440
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Trupa de punk acustic folcloric medieval AD HOC, în formula actuală: Sergiu „Corbu” Boldor (vioară, mandolină, voce şi poveşti), Igor Antoniuc „Făt-Frumos” (chitară, voce), Andrei Nagy „Vampiru`” (violoncel), Corina Gheorghe (vioară) și Roxana Zanga (tobe), va concerta duminică, 22 mai 2016, începând cu ora 21:00, în Piaţa „Fraţii Buzeşti” – Centrul Vechi, Craiova.

 

Concertul va încheia programul dedicat celei de-a IV-a ediţii a Zilelor „Mihai Viteazul”, organizată de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Municipiului Craiova, în perioada 21-22 mai 2016. Trupa îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filosofiile şi elementele folclorice româneşti cu o melodie şi o tehnică medievală.

 

Povestea AD HOC a început în anul 2009, când doi dintre membrii trupei cântau muzică de cameră pe străzile din Oradea. În 2010 au început să concerteze în cluburi, în 2011 au continuat cu participarea la festivaluri, în 2012 au ajuns să aibă un număr de 50 de concerte în ţară, iar în 2013 au lansat albumul de debut: „Dezmăţ, Licori şi Muzici Medievale”, într-o zi de joi, 17 octombrie. Lansarea albumului a fost de patru ori premiată în industria muzicală românească, AD HOC fiind singura trupă care a lansat în România, gratuit, un număr de 10.000 de copii de albume, fără casă de discuri. Au împărţit scena cu nume sonore ale muzicii româneşti: Luna Amară, Celelalte Cuvinte, Phoenix, Taxi, Sistem, Holograf, Vunk, Antonia, Partizan, Dirty Shirt sau Viţa de Vie.

 

Concertele trupei AD HOC sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri, tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu poveşti, legende, mister şi multă energie creatoare, reuşind să creeze o lume de basm pentru public.

 

În vara anului 2015 AD HOC susţin, la Vama Veche, un turneu unic în România, pe care l-au intitulat sugestiv: „Drunken Sailor”- 7 zile consecutive, 7 concerte diferite, 7 note muzicale. În toamna aceluiaşi an susţin, în premieră, un turneu intitulat „Dansul Vinului”, urmat în iarnă de spectacolul „Hibernal”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.