Universitatea din Craiova renunţă la Facultatea de Ştiinţe Sociale

Universitatea din Craiova renunţă la Facultatea de Ştiinţe Sociale

4.474
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Facultatea de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova va fi desfiinţată. „Era nefiresc ce se petrecea acolo”, a motivat rectorul UCV, prof. univ. dr Dan Claudiu Dănişor. Propunerea se află momentan pe masa Guvernului şi va fi oficială odată cu apariţia deciziei în Monitorul Oficial. Programele educaţionale vor fi transferate către alte facultăţi.

„Era nefiresc ce se petrecea acolo, având în vedere că unii profesori predau chiar câte 11 discipline distincte, iar Senatul Universităţii din Craiova a decis că niciun dascăl nu poate preda mai mult de trei discipline”, a afirmat Dan Claudiu Dănişor.

Astfel, Facultatea de Jurnalism va trece la Facultatea de Litere, Geografia va merge la Facultatea de Ştiinţe Exacte, iar celelalte – facultăţile de Filosofie, Ştiinţe Sociale şi Sociologie – vor fi preluate de Facultatea de Drept.

“Profesorii care au predat la aceste facultăţi vor preda în continuare la cele care le vor prelua. Pe studenţi nu îi va afecta în niciun fel această măsură”, a declarat şi Mihai Costescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova.

În ceea ce priveşte situaţia programelor de licenţă, acestea vor fi reevaluate, după ce conducerea Universităţii va primi un raport în acest sens.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    0

    Cam tarziu!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-01-2013
    Mesaje
    5

    ce pot sa spun, cei care au term ,ce se va intampla ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.