Viceprimarul Florentin Tudor, costumat în colaborator. Colaboratorul lui Mihai Viteazu

Viceprimarul Florentin Tudor, costumat în colaborator. Colaboratorul lui Mihai Viteazu

767
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În seara Carnavalului care va fi organizat duminică după-amiază în cadrul Zileleor „Mihai Viteazu” în Piaţa „Mihai Viteazu” din Craiova, viceprimarul Florentin Tudor va purta un costum special, cu iz englezesc, întruchipând un colaborator de nădejde de-i lui Mihai Viteazu, subliniind astfel relaţiile bune pe care banul Craiovei le avea cu străinătatea.

„Eu de obicei sunt aici, în Craiova, născut şi crescut, dar la carnavalul pe care îl organizăm de Zilele „Mihai Viteazu” sunt în vizită, am venit din Anglia să-mi văd un bun colaborator, banul Craiovei, pe Mihai Viteazu, care îşi va face apariţia în acest week-end în oraş”, a explicat, astăzi, Florentin Tudor.

„Am vrut să reliefăm şi relaţiile externe pe care le-a avut Mihai Viteazu şi a reuşit în acea perioadă în care niciun român nu credea că unirea ţărilor române va dăinui sute de ani. Iată că fiind un oltean de care noi suntem mândri, vrem să demonstrăm că suntem în continuare alături de crezul acestuia, de a uni Ţările Române şi de a menţine acest crez al lui”, a mai spus viceprimarul Craiovei.



5 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    889

    Sa ii spuna cineva ca unirea facuta de Mihai Viteazu a tinut 3 luni, nu mii de ani … oricum luptele duse pentru unirea celor 3 tari s-au dus acum 400 si ceva de ani … nu MIIIIIIIIIIII de ani, dar asta e suntem vinovati pentru cei care ne conduc …

  2. #2
    A%%
    Junior
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    61

    Ce cretin!
    Istoria invatata la bufetul garii Rosiorii de Vede

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    223

    bine ca nu sa costmat in olguta….

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    498

    Cam incordat domn` vice si in hainele de gala sta cam tapan,de istorie…nu mai vorbim

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    486

    Cand s-a vazut prostu cu gramada de microfoane in fata,nu a putut sa se abtina …..doar e fudul…
    avem circ…..paine?? mai vedem…..
    si poate cineva le atrage atentia ca batalia de la Calugareni a fost cel mult un „meci nul”…comunistii au mistificat istoria(desi .. astia cui dracu sa semene???)) si au transformat aceasta lupta intr-o mareata victorie..oastea lui MIHAI VITEAZUL formata mai ales din mercenari(Basta si secuii lui ,culmea….a fost salvator in aceasta lupta) s-a retras in munti si Mihai s-a refugiat in Brasov….asa ca…..doar un mare circ care sa acopere neputinta ,indiferenta si mai ales incompetenta unui an de primareala….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.