Vitezomanii, sancționați de polițiști

Vitezomanii, sancționați de polițiști

1.117
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ieri, 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale Craiova, Băileşti şi Calafat, precum şi polițiști de la formaţiunile rutiere de la poliţiile orăşeneşti au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea excesului de viteză.

Totodată, polițiștii Biroului Rutier au acţionat împreună cu reprezentanţi RAR pe linia identificării şi luării măsurilor legale faţă de conducătorii auto care pun în circulaţie şi conduc pe drumurile publice autovehicule cu defecţiuni tehnice. Polițiștii rutieri au constatat și aplicat 122 sancțiuni contravenționale de peste 29.000 lei, dintre care 93 pentru viteză neregulamentară și alte 2 sancțiuni pentru defecțiuni tehnice.



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4485

    Ies cu RAR’U dar drumurile nu le vad.. Faceti ba drumurile si dup’aia puteti sa bagati si 100 de RAR’uri.
    In momentul de fata mi se pare o aroganta stupida sa faci panda cu raru cand tu iesi de pe un drum in care iti rupi practic masina.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    1385

    Intr-o tara civilizata, cel care incalca legea, plateste. Ii consider niste nemernici pe militienii ce stau la panda si vaneaza infractiuni, dar ii respect pe politistii ce organizeaza preventia rutiera.

    In ceea ce priveste drumurile, nu cei din politie sunt raspunzatori. Vrei drumuri mai bune? Calea este una singaura: mergi la vot, votezi si apoi strangi in menghina pe cel ce ti-a promis asfalt si nu s-a tinut de promisiune. Oare de ce promisiunea nerespectata in campania electorala nu este trecuta in codul penal la frauda?

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4487

    Pai la noi gaborii fac 90 % panda si 10% preventie.

    Eu daca ma duc si il strang de gat ori il joc pe cap pe primarul din comuna /sat etc care e responsabil de drumul in care imi rup masina fac dosar penal/parnae etc.. Si cica legea este corecta in Romania. FALS. ADEVARUL ESTE CA LEGEA ESTE FACUTA DE HOTI PENTRU HOTI !!

    Pai ce, omul se duce sa-si expuna probeleme si sa ceara explicatii si primarul cheama gaboru sa dea amenda pentru deranjarea linistii publice..

    Pai nu trebuia eu sa il bat si pe primar si pe gaborul ala.. adica pe amandoi la pachet nu??.. Dup’aia nu imi faceau astia dosar penal? Tot eu eram vinovat ca nu tac din gura si nu imi vad de treaba mea.. cam asa e in Romania.

    Oricum o sa-i bata Universul pe ei si o sa moara in chinuri toti HOTII, faza e ca pana mor viermii astia ii omoara pe altii psihic cel putin.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-09-2010
    Mesaje
    47

    Apreciez,sustin si intaresc spusele lui koss_x_treeme.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.