“Ziua Porţilor Deschise”, la Penitenciarul Craiova

“Ziua Porţilor Deschise”, la Penitenciarul Craiova

12.326
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Penitenciarul Craiova organizează marți, 28 iunie 2016, între orele 13.00 – 15.00, “Ziua Porţilor Deschise”. Persoanele interesate (membrii de familie sau apartinatori ai persoanelor private de libertate, ONG-uri, institutii partenere, reprezentantii societatii civile si ai mass-media) vor putea vizita mai multe locaţii din incinta instituţiei şi se vor putea informa de la specialiştii care îi vor însoţi, cu privire la activităţile şi programele în care sunt angrenate persoanele private de libertate.

 
Accesul în unitate va fi permis în baza unui act de identitate valabil (carte de identitate, buletin de identitate, paşaport), persoanele vizitatoare urmând să se conformeze regulilor ce privesc accesul în locul de deţinere. Persoanele cu vârsta sub 14 ani vor avea acces pe baza certificatului de naștere si doar însoţite de persoane adulte.

 
În fiecare an, la 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte „Ziua lucrătorului de penitenciare ”, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.



7 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Vine si Olguta cu finul Radu Preda ??

  4. #4

    Prima persoana care va face o vizita de informare va fi iubitul nostru primar Doamna LIA OLGUTA VASILESCU

  5. #5
  6. #6
  7. #7

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.