Week-end cu filme rusești la Casa de Cultură

Week-end cu filme rusești la Casa de Cultură

2.000
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Săptămâna Filmului Rus în România debutează la Craiova. Așadar, dacă sunteți pasionați de filme sau pur și simplu vreți să vedeți un fil rusesc o puteți face în week-end la Casa de Cultură a Studenților. În plus veți avea ocazia să cunoașteți și artiști și cineaști ruși.

 

Сentrul Rus de Ştiinţă şi Cultură, sub egida Ambasadei Federaţiei Ruse în România, cu sprijinul Universităţii din Craiova, al Facultăţii de Litere, al Casei de Cultură a Studenţilor, al Bibliotecii Judeţene „Alexandru si Aristia Aman”  şi al Academiei Internaţionale „Mihai Eminescu”, va organiza  Săptămânii Filmului Rus în România. Debutul va fi pe data de 28 octombrie, la ora 19 cu proiecția filmului Batalion.

Începând cu data de 29 vor fi două câte două proiecții pe zi. Așadar, iată programul:

29 octombrie: la ora 18.00 va începe filmul Nordicul, iar la ora 20.oo Campionii: mai repede, mai sus, mai puternic.

30 octombrie: ora 18.00 Fantoma, ora 20.00 Bătălia pentru Sevastopol

31 octombrie: ora 18.00 Despre dragoste, ora 20.00 Eroul

Obiectivul principal al evenimentului vizează facilitarea înţelegerii şi învăţării interculturale între naţiuni.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1

    Propaganda ruseasca cu sprijinul Universitatii din Craiova condusa de Cezar Spanu omul de casa al Psd. Acum intelegem de ce tovarasii din Craiova vor sa ne prezinte filme rusesti,pentru ca ei au in sange socialismul ala jegos de la rasarit.Cand ne prezentati filme din Coreea de Nord si filme cu tovarasu Putin sau Kim Jong‑un?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.