Dolj: 155 profesori au promovat examenul de Definitivat

Dolj: 155 profesori au promovat examenul de Definitivat

823
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a anunțat rezultatele inițiale (înainte de contestații) din cadrul examenului național de definitivare în învăţămant, sesiunea 2014, la care au fost validați 233 de candidați cu drept de participare la examen.

Dintre aceștia, 60 nu s-au prezentat, 105 profesori au promovat cu note peste opt, 67 nu trecut testul, iau unul a fost eliminat.

Numărul candidaților promovati cu note peste 5 este 155 (90,12%), iar celor cu note sub 5 – 17 (9,88%).

La  23 discipline promovabilitatea (NOTE PESTE 5) este de 100%: Alimentatie publica, Arte plastice, Chimie, Contabilitate, Economie, Educatie muzicala specializata, Educatie muzicala, Educatie tehnologica, Farmacie, Filosofie, Finante-Banci, Fizica, Informatica, Inginerie economica, Istorie, Limba si literatura franceza, Limba si literatura germana, Invatatori, Matematica, Protectia mediului, Psihologie, Psihopedagogie speciala, Religie ortodoxa.

La 4 discipline promovabilitatea (NOTE PESTE 5) este de 0%: Electromecanica, Pedagogie, Profesori documentaristi, Transporturi (maistri instructori)

Rezultatele finale vor fi afișate pe 24 iulie.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-02-2007
    Mesaje
    3

    Cred ca e cel mai prost articol citit pana acum aici. Domnisoara Gebaila, poate v-ar interesa sa stiti ca media minima pentru promovare la acest examen este 8 (opt). Asa ca toate datele alea legate de „promovabilitate” sunt de toata jena. Daca informatiile in aceasta forma le aveti de la ISJ, nu ma mira nici acest lucru – acolo sunt multe alte capete luminate, poate nici ei nu stiu ca media minima necesara e 8! )))

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-02-2007
    Mesaje
    4

    http://definitivat.edu.ro/2014/generated/files/j/index.html#DJ

    La nimereala luand datele, la limba franceza, unde anuntati „promovabilitate” de 100% (boldit chiar!!!), nu a promovat, in fapt, nimeni, pt. ca nimeni nu a luat peste 8. )))))))))))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.