Evaluarea Națională la română nu le-a pus probeleme elevilor craioveni

Evaluarea Națională la română nu le-a pus probeleme elevilor craioveni

10.124
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

A început Evaluarea Națională. Prima probă, cea la Limba și Literatura Română, nu pare să le fi pus probleme elevilor craioveni. 4575 de absolveniți ai clasei a VIII-a din Dolj s-au înscris la examen. Emoțiile au fost mari și pentru părinți și pentru elevi. Copiii au intrat la ora 08.30 în sălile de examen, iar la 09.00 au primit subiectele care au putut fi rezolvate până la ora 11.00.

 

Cele două ore de așteptare au fost un chin pentru părinții care și-au așteptat copiii la intrarea în școală. „Copilul a învățat mult, dar nu poți să știi ce o să pice. Ați văzut anul trecut ce a fost. Vă dați seama presiunea e mare și oricând poți să clachezi. Sper să fie bine“, a spus mama unui elev.

 

Subiectele s-au dovedit ușoare pentru cei mai mulți. La ieșirea de la examen elevii au spus că timpul a fost suficient și cerințele ușoare. „Subiectele au fost ușoare. Sper să fie la fel și la matematică și să iau note mari ca să pot merge la un liceu bun “, a spus unul dintre elevi.

 

Pe 29 iunie va avea loc proba la matematică, iar pe 1 iulie se vor afișa rezultatele.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3694

    FOARTE USOR.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.