La mulţi ani, AIESEC Craiova!

La mulţi ani, AIESEC Craiova!

4.311
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

AIESEC Craiova sărbătorește 25 de ani de activitate, timp în care a creat lideri și a schimbat destine. Aniversarea va avea loc sâmbăta aceasta, pe 2 iulie, la Restaurantul „Le Baron”, începând cu ora 19:00, unde sunt aşteptate peste 100 de persoane, printre care alumni de succes, care au ajutat la crearea și consolidarea acestui brand. Prezent va fi şi primul președinte din anul 1991, dar și membri actuali, parteneri și părinți.

 

AIESEC desfășoară numeroase proiecte care încurajează educația non-formală, creativitatea și schimbul de experiențe dintre elevii și studenții craioveni și voluntarii internaționali. Spre exemplu, „vara aceasta se anunţă plină de evenimente şi proiecte, dar şi de foarte mulţi voluntari internaţionali, dornici să îşi petreacă şase săptămâni în Craiova şi să contribuie la îmbunătăţirea sitemului educaţional din România„, spune Alina Duluman, PR manager în cadrul AIESEC Craiova.

 

Toți acești 25 de ani de activitate nu ar fi fost posibili dacă nu ar fi existat dedicare și multă muncă din partea membrilor, partenerilor, dar mai ales fără instituțiile care ne-au sprijinit în întreaga noastră activitate„, spun reprezentanţii AIESEC Craiova.

 

AIESEC este o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și care este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4852

    la mai multi

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3707

    LA MULTI ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.