O persoană și-a pierdut viața într-un accident auto, lângă Bucovăț

O persoană și-a pierdut viața într-un accident auto, lângă Bucovăț

3.082
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Un șofer de 20 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, spre Craiova, parţial pe sensul opus de circulație, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens invers, tot parţial, pe sensul opus, condus de o tânără de 27 de ani, din Craiova. În urma impactului,un bărbat de 63 de ani, din comuna Unirea, pasager pe scaunul din dreapta faţă al primului autoturism, a decedat. accident

Accidentul a avut loc în această dimineață,  în jurul orei 10.15, pe DJ 552, în afara localității Bucovăţ. O persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul căSorin D., de 20 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, spre Craiova, parţial pe sensul opus de circulație, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens invers, tot parţial pe sensul opus, de Valentina N., 27 de ani, din Craiova. accc

 

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier, totodată fiind întocmit și un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Poliția recomandă:

În condiţiile producerii unor fenomene ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere (lapoviţă, ninsoare sau vânt puternic), Poliţia Rutiera recomandă, atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor, să manifeste maximă prudenţă în trafic şi să respecte regulile de circulaţie.

Politistii recomandă, în special, conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.

Vă recomandăm să vă informaţi cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Prevederile legale în vigoare interzic circulaţia autovehiculelor, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă, pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără a face referire la vreo dată calendaristică.

Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Evitaţi să vorbiţi la telefonul mobil în timp ce conduceţi maşina, dacă nu aveţi ataşat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”.

Şi pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.



22 COMENTARII

  1. #1

    Cine scrie stirile,trebuie sa mai mearga pe la scoala!

  2. #2

    Un drum de rahat ,pe care nu poți merge decât pe mijlocul lui fiind plin de gropi ,îngust și denivelat!

  3. #3

    Nu recomanda politia si administratorilor de drumuri sa repare jegul ala de camp rutier? Parca mergi cu tractorul pe coclauri

  4. #4

    Polițiștii sa recomande autorităților sa facă odată drumul ala.și da nu poți merge, din păcate doar p mijloc pt ca sunt gropi la fiecare metru pe margine.de fapt fin asfalt original n a mai rămas deloc.îl tot peticesc. Vai de județul nostru.păcat ca se pierd vieți!

  5. #5

    Drumul ca drumul,dar totusi sa dai frontal sa mori…cred ca este vorba si de altceva cum ar fi stat cu ochii in facebook,alcool,somn la volan etc…nu din cauza drumului sa produs accidentul,asta e clar

  6. #6
  7. #7
  8. #8

    Poate ca e si drumul prost. Dar trebuie sa fii si tu destul de prost sa faci asa ceva. Daca ochii iti erau la drum doar nu erai orb sa nu il vezi pe ala ca vine spre tine.

  9. #9

    O persoana pe care o cunosteam.D-zeu sa-l odihneasca…

  10. #10

    Astea sunt drumuri? Pentru ce platim taxe?

  11. #11

    Nu a-ti invatat ca trebuie sa moara care unul sau mai multi, sa faca ceva si jegurile de raspund de drumuri, cladiri si mai stiu eu ce.

  12. #12

    Tin sa precizez ca acest drum este inspre terpezita nu in apropriere de bucovat condoleante familiei

  13. #13

    Mesaje

    […] craiovaforum.ro si […]

  14. #14

    Adaptați viteza la condițiile de carosabil și trafic, e clar ! Nu mai încercați sa va plângeți de una de alta și fiți atenți punct.

  15. #15

    I-am văzut ieri. Tragic :-(

  16. #16
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3413

    Nu a frânat niciunul,cum au crezut ca trec

  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4454

    rip

  18. #18

    A fost din vina drumului si vitezei …..

  19. #19

    Acel drum e plin de gropi..si mai st și adanci unele din ele…dai intr-o groapa te arunca in vr copac Dr este pe marginea drumului….drum de cacat

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.