Accident spectaculos în fața Cimitirului Sineasca

Accident spectaculos în fața Cimitirului Sineasca

29.617
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,75)

Un șofer neatent s-a oprit în gardul cimitirului după ce a lovit un BMW pe care l-a proiectat pe contrasens. Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Gerorge Enescu. Un tânăr aflat la volanul unui Ford Mondeo, care mergea dinspre Craiovița către Centrul nu s-a asigurat când a schimbat banda unu de mers cu banda dou de mers și a lovit BMW-ul care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât BMW-ul a fost aruncat pe contrasens zeci de metri. Fordul a ricoșat și el pe contrasens și s-a oprit în poarta cimititului Sineasca. Din fericire nu venea nimeni de pe contrasens. Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zonă a văzut accidentul și a sunat la 112. Polițiștii sosiți la fața locului încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Pasagerul din dreapta al BMW-ului a acuzat dureri de cap și a fost transportat la spital pentru investigații.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2017
    Mesaje
    11

    Ieri era si pe Rocada in zona unitatii militare din Cornitoiu un cap patrat dasta cu roata stanga rupta, si culmea, oprit fix intre benzi pe trecerea de pietoni. Ala trebuia snopit in amenda doar pentru stationarea/parcarea pe trecerea de pietoni pe termen indelungat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.