Calafat: Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la PTF

Calafat: Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la PTF

2.702
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean ceh care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că hârtia nu prezenta elementele de siguranţă ale uneia autentice.

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu au fost sesizaţi, aseară, de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean ceh a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

 

”În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul ceh Jan K., în vârstă de 59 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. DOLJ, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu.

 

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4140

    era sarac

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    756

    in bulgaria i-au tras-o si in romania i s-a-nfundat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.