Calafat: Sirian ascuns sub remorca unui camion, descoperit la frontieră

Calafat: Sirian ascuns sub remorca unui camion, descoperit la frontieră

820
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ieri, ascuns pe osia unui camion, un cetăţean sirian care încerca astfel să intre ilegal în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj. Bărbatul care conducea utocamionul, marca Renault, cu remorcă, un cetăţean turc, transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de hârtie din Turcia pentru Ungaria.

 

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, un bărbat de origine afro-asiatică care nu aveau asupra sa nici un document de identitate şi nu vorbea nici o limbă de circulaţie internaţională.

 

La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Husein H., în vârstă de 25 de ani. Şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe osia mijlocului de transport. Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3836

    vai de ei.fug de saracie.asa faceam si noi inainte..urmam iar

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3736

    Saracu de el..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.